Splitske ćakule

Splićani oduševljeni Julijom Roberts! U restoranu ju ''skrivali'' od očiju znatiželjnika

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Julia Roberts napustila je Split.

Splićani još komentiraju boravak slavne oskarovke Julije Roberts. U gradu je boravila nekoliko dana i kako doznajemo jutros ga napustila.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Magazin People proglasio ju je ove godine najljepšom ženom svijeta, a u opuštenom i ležernom izdanju oduševila je mnoge Splićane.

Dosad su je vidjeli samo u filmovima i na televiziji. No osoblje splitskog restorana ovih je dana i uživo imalo priliku susresti se i fotografirati s holivudskom divom Julijom Roberts.

''Julija je posjetila naš restoran krajem prošlog tjedna i očito joj se jako svidjelo večera i sama diskrecija koju je dobila u našem restoranu pa su se ponovno vratili, po drugi put, sinoć u nedjelju. Jako je tiha osoba i očito želi više privatnosti i diskrecije'', otkrio je Luka Bokavšek, voditelj restorana, koji se potrudio da glumica ima svoj mir.

S njom u društvu bila je i američka glumica Phoebe Robinson. Glumi u filmu Ibiza u čijem snimanju sudjeluje i Julijin muž.

''Split je sjajan. Prvi put sam ovdje i uživam. I dobro se provodimo na snimanju. Film će biti odličan. Osvojit ćemo 20 Oscara sudeći po dojmovima koje čujem. Bit ćete oduševljeni'', kazala je Phoebe Robinson.

Zvijezda poput Julije ne dolazi u grad pod Marjanom svaki dan, govore Splićani.

''Nije bilo uzbuđenja, tek je kasnije uslijedilo. Bili su ona, djeca i muž. Ona je bila opuštena i ležerna i kupili su par stvarčica i drago mi je što je došla naravno'', otkrila je jedna od prodavačica u lokalnoj trgovini.

Roberts je napustila Split, ali je i dalje glavna tema splitskih ćakula.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene