Izgleda senzacionalno!

Ne viđamo je često, ali svakim svojim izlaskom podsjeti zašto je zovu jednom od najljepšh glumica na svijetu

Julia Roberts Julia Roberts Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts +0 Julia Roberts Galerija

Glumica Julia Roberts oduševila je svojim modnim odabirom za filmski festival u Cannesu.

Julia Roberts oduševila je sve svojom modnom kombinacijom za filmski festival u Cannesu.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Ispod crnog sakoa nosila je crnu haljinu širokog kroja, uz koju je iskombinirala crne klasične salonke i zalizanu nisku punđu.

Glumicu ne viđamo često, ali zato svaki put kad negdje izađe privuče veliku pažnju svojim blistavim osmijehom i pozitivnom energijom.

Julia nosi titulu holivudske miljenice i kraljice romantičnih komedija, a nakon 20 godina, napokon je ponovno gledamo u filmu "Ulaznica za raj".

I nju samu iznenadilo je što je prošlo toliko vremena otkako je glumila u nekoj romantičnoj komediji, a otkrila je i da postoji vrlo dobar razlog zašto je prošlo tako dugo vremena.

"Nemoguće da je prošlo već 20 godina, zar ne? Ali evo u čemu je stvar, da sam mislila da je nešto dovoljno dobro, snimala bih i prije. A posljednjih 18 godina sam i odgajala troje djece. To dodatno podiže ljestvicu jer onda se više nisam ni pitala je li neki projekt dovoljno dobar. Tu je i usklađivanje suprugovog rasporeda, mog rasporeda, rasporeda djece u školi i praznika", pojasnila je Julia.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +23 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene