Julia Roberts danas ima 51 godinu, no izgleda bolje no ikad.

Galerija


51-godišnja glumica nikada nije izgledala bolje.

Vezani članci Julia Roberts Nogirala ga je samo tri dana prije zakazane svadbe, a o razlozima tog skandala dugo se nagađalo Ella Fitzgerald i Marilyn Monroe (Foto: Screenshot Youtube) U Hollywoodu su se tijekom povijesti sklapala mnoga prijateljstva, mnoga na prvi pogled neobična i nemoguća

Radi se o Juliji Roberts koja je posljednjih nekoliko dana oduševila izgledom i modnim kombinacijama u New Yorku gdje vrijedno promovira svoj novi filmski projekt, dramu "Ben Is Back".

U filmu Oskarovka glumi majku glumca Lucasa Hedgesa, teen ovisnika koji se za Božić neočekivano pojavljuje u obiteljskom domu.

Holivudska miljenica svakom je svojom pojavom u javnosti dokazala kako joj godine ne mogu ništa te kako je poput vina - što starija, to bolja.

Glumica nikada nije smatrana tipičnom holivudskom ljepoticom, no Julia je mogla osvojiti koga je htjela, posebno širokim i unikatnim osmijehom po kojem je daleko poznata.

Osim uspješne filmske karijere, njezinom izgledu svakako pridonoso i skladni obiteljski život sa suprugom, kamermanom Danielom Moderom s kojim se upoznala davne 2000. godine na setu filma "The Mexican". On je u to vrijeme bio u braku, no godinu dana nakon susreta s glumicom podnio je zahtjev za razvod pa je Julia u to vrijeme proglašena "razaračicom brakova". Brzo nakon razvoda, par se vjenčao, a zajedno imaju troje djece.

Prije nego je upoznala muškarca svog života, Julia je ljubila uglavnom glumce popout Liama Neesona, Kiefera Sutherlanda, Dylana McDermotta, Matthewa Perryja i Benjamina Bratta.

S Kieferom je otkazala vjenčanje tri dana prije, no 1993. godine ipak se udala za country pjevača Lylea Lovetta s kojim je u braku izdržala samo 2 godine.