dugo su zajedno!

Slove kao najstabilniji par Hollywooda, iako je bivšu ostavio zbog nje, no ni njihova ljubav nije bez mane

Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +0 Julia Roberts (Foto: AFP) Galerija

Julia Roberts i Daniel Moder vezu su započeli dok je on još bio u braku, a prije nekoliko dana proslavili su 19. godišnjicu braka.

Oskarovka Julia Roberts (53) i njezin suprug Daniel Moder proslavili su 19. godišnjicu braka protekloga vikenda, a glumica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju s plaže. "19 godina! Tek smo počeli", napisala je Julia u opisu fotografije na kojoj su joj brojni čestitali godišnjicu.

Pogledaj i ovo showbuzz sve oči uperene u nju Kći holivudske miljenice prvi put na crvenom tepihu, svi se slažu da je naslijedila najbolje od oca i majke koji su imali buran početak veze

Nikada nije bila tajna kako je njihova veza započela. Upoznali su se na setu filma "Meksikanac", dok je Julia još bila s Benjaminom Brattom u vezi, a Moder u braku. Godinu nakon što je upoznao slavnu glumicu predao je papire za razvod, a s Julijom je pred oltar stao 2002. godine. Par zajedno ima troje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Ipak, nije sve u njihovu braku puno sreće, a posljednjih mjeseci curile su i informacije o tome da je par pred razvodom. Julia se nikada nije slagala s Danielovom sestrom Jyl, a one to nikada nisu ni skrivale. Jyl nikada nije voljela glumicu, a često je pričala kako je Roberts prava diva te se tako i ponaša. Istaknula je kako je prema njoj Julia oduvijek bila bezobrazna, a ništa drugačija nije bila ni prema ostalim članovima njihove obitelji. Jyl je medijima ispričala i kako je Julia njihovu obitelj podijelila te zbog nje mnogi ne razgovaraju.

Nakon što su se pojavile glasine da im je brak na klimavim nogama te da su pred razvodom, Julia i Daniel su medijima ispričali kako su to samo tračevi na koje ne obraćaju pažnju. Ipak, o svemu su razgovarali sa svojom djecom jer ne žele da oni steknu krivi dojam, a već odavno djeci su objasnili da postoji mogućnost kako će se slična šuškanja ponavljati, s obzirom na to da su oboje slavne osobe.

Juliji je to drugi brak, a ljubila je brojne poznate kolege, među kojima su Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott i Matthew Perry.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Prepuna plaža nije ih omela u izmjenjivanju sočnih poljubaca, a ni nju da na sebe nabaci malo pretijesni badić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene