Julia Louis-Dreyfus uspješno je pobijedila rak dojke, o čemu je prvi put progovorila u javnosti.

Galerija


Zvijezda serije Seinfeld i jedna od najpoznatijih komičarki današnjice, glumica Julia Louis-Dreyfus objavila je kako se osjeća "drugačije" i "zahvalno" nakon borbe s rakom dojke.

Vezani članci Angela Merkel na godišnjoj konferenciji (Foto: DPA/PIXSELL) Merkel: "Nadam se da će mi se život nakon politike nastaviti i da ću biti zdrava" Charles Levin (Foto: Screenshot) Misteriozna smrt glumca iz ''Seinfelda'': Nestanak prijavio sin, tijelo mu našli uz neprohodnu cestu?

Julia se nedavno vratila na posao i snimanju svoje komedije Veep, nakon što ju je produkcija poštedila jer je pohađala tretmane za borbu protiv raka.

Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images)
Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images)

"Osjećam se drugačije, ali ne mogu točno opisati kako. Izašla sam iz svega kao druga osoba i još uvijek nisam sigurna kako to definirati nego reći da sam zahvalna, naravno i više od toga. To je golemo", izjavila je 57-godišnja glumica za InStyle.

Juliji je bolest dijagnosticirana prije godinu dana, a vijest je objavila nakon što je osvojila šestu nagradu Emmy u svojoj karijeri.

Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images)
Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images)

Podvrgnula se operaciji i tri tretmana kemoterapije, a sada se samo želi fokusirati na budućnost.

"Nisam netko tko gleda unatrag. Ja gledam naprijed. Tako ja to radim, uvijek sam u pokretu, znate?", rekla je optimistična Julia.