Glumica Julia Louis-Dreyfus javila se obožavateljima nakon teške operacije i s njima podijelila najljepše moguće vijesti!

Galerija


Glumica Julia Louis-Dreyfus svijetu je obznanila najljepšu vijest. Nakon pet mjeseci zvijezda serije "Seinfeild" pobijedila je karcinom dojke. Iza nje je teška operacija, no sada je s glumicom sve u najboljem redu. Liječnici su joj iz tijela izvadili zloćudnu tvorevinu, a da se dobro osjeća potvrdila je i na svom Instagramu objavivši prvu fotografiju nakon operacije.

Vezani članci Slika nije dostupna Dijagnosticiran joj je rak dojke: ''Danas sam ja jedna od njih'' Slika nije dostupna Glumica govorom rasplakala cijeli svijet

"Odlični doktori i sjajni rezultati. Osjećam se sretno i spremno za nove izazove nakon operacije. Hej, karcinome, j*** se! Ovo je moja prva fotografija nakon operacije", napisala je glumica.

 

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Brojni obožavatelji odahnuli su nakon što su saznali da je glumica dobila najvažniju bitku s kojom se borila proteklih mjeseci. Da boluje od teške bolesti Julia je otkrila krajem rujna na svom Twitteru. "Svaka osma žena oboli od raka dojke. Danas sam ja jedna od njih", napisala je tada glumica. Odmah je najavila borbu s opakom bolešću iz koje je ovih dana izašla kao pobjednica.