Snažan duh

Hrabro se bori: Omiljena Elaine iz ''Seinfelda'' ne da da je opaka bolest savlada

Julia Louis-Dreyfus Julia Louis-Dreyfus 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Louis-Dreyfus Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images) Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images) +0 Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images) Galerija

Julia Louis-Dreyfus u rujnu prošle godine na Instagramu je obznanila da joj je dijagnosticiran rak dojke. U veljači se podvrgnula operaciji koja je uspješno prošla, a sada joj je najvažniji oporavak.

Zvijezda serije ''Seinfled'', Julia Louis-Dreyfus, već se mjesecima bori s opakom bolesti. Da joj je dijagnosticiran rak dojke, omiljena Elaine, kako se zvao njezin lik u spomenutoj seriji, podijelila je sa svojim obožavateljima još prošle godine u rujnu.

 

Goodbye 2017. Go fuck yourself. #happynewyear

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Ne predaje se Ne gubi nadu, no liječnici nisu optimistični: Teško bolesna glumica priznala kako plače od bolova

''Jedna od osam žena dobiva rak dojke. Danas sam ja jedna od njih. Dobra vijest je da imam najbolju skupinu podrške i brige svoje obitelji i prijatelja i fantastično zdravstveno osiguranje. Loša je vijest da nemaju sve žene toliko sreće, pa hajdemo se boriti protiv svih vrsta raka i učinimo univerzalnu zdravstvenu skrb stvarnom'', napisala je tada.

Glumica se od tog trenutka povukla iz medija i javnosti kako bi se posvetila borbi protiv bolesti, a s vremena na vrijeme svojim fanovima na Instagramu ostavi koju pozitivnu fotografiju i poruku. Upravo to učinila je i u veljači, kada je svima obznanila da je operacija uspješno prošla.

 

My beauty boys @henryhallmusic @charlie_hall made this for me today, my last day of chemotherapy. Pretty swell, right? Ain’t they sweet?

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

''Hura, odlični doktori, odlični rezultati, osjećam se sretno i spremno nakon operacije. Rače, je** se. Ovo je moja prva fotografija nakon operacije'', napisala je i dodala da je završila s prvom rundom kemoterapija.

 

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Juliju su fotografi krajem prošlog tjedna uhvatili u šetnji Los Angelesom, i to samo nekoliko dana prije nego što je objavljeno da je jedna od dobitnica Gracies Award, nagrade koja slavi postignuće žena u medijima, a njoj će ovo priznanje biti dodijeljeno za rad na TV seriji ''Veep''.

 

Chemo #2: finito. We are NOT fucking around here. “I’ve got the eye of the tiger. The Fighter dancing through the fire cuz I am a champion and your’re going to hear me ROAR.” Thanks to @mrtonyhale & @timothycsimons & @katyperry for their hilarious and loving inspiration.

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Još nije poznato hoće li glumica biti u mogućnosti doći na dodjelu. U siječnju zbog liječenja nije mogla prisustvovati dodjeli SAG Awards, o čemu se očitovala na Twitteru i napisala da iako nije mogla doći, sve prati u pidžami. 

 

Just when you thought...

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene