Julia Hennessy preminula je u motorističkoj nesreći u Brazilu, a njezin suprug teško je ozlijeđen.

Galerija


Popularna brazilska influencerica Julia Hennessy smrtno je stradala u prometnoj nesreći vozeći se motociklom, a njezin suprug Daniel Cayuela teško je ozlijeđen, prenose tamošnji mediji.

Brazilske novine O Tempo izvješćuju kako je 22-godišnja Julia život izgubila u nesreći, u gradu Sao Jose dos Pinhais još u četvrtak, no vijest je tek sada izašla u javnost.

Na njezinu profilu na Instagramu, gdje ju je pratilo više od 300 tisuća ljudi, posljednja objavljena fotografija prikazuje nju i Daniela u motorističkoj opremi.

"Život je kratak, budimo ludi. Ja, ti, Bog i cesta. Tvoji snovi su i moji snovi", napisala je Julia uz fotografiju, a te njezine riječi nisu nikoga ostavile ravnodušnim.

Par je putovao planinama južnog Brazila kada se njihov motocikl sudario s kamionom. Julia je bila helikopterom hitno prebačena u bolnicu, gdje je, nažalost, kasnije proglašena mrtvom. Njezin suprug također je hospitaliziran i bio je na dvije operacije.

"U šoku smo, ovo je preteško vrijeme za nas. Julia je bila moja kći od svoje šeste godine. Svi patimo", izjavio je njezin očuh Jeronimo Onofre za G1.

Dodao je i kako Daniel nije bio svjestan da je Julia preminula te su mu članovi obitelji morali reći tužnu vijest, kao i da je Julia imala veliku želju otvoriti vlastitu kliniku nakon studija biomedicine.

"Daniel je u šoku, puno plače i ne može vjerovati što se dogodilo. Bili su jako složni i zaljubljeni", izjavio je Onofre.

Razlika od 29 godina nije bila nikakva prepreka njihovoj ljubavi, iako su je u početku ipak morali tajiti

Evo tko je mlada dama koja je osvojila srce 19 godina starijeg Zvonimira Bobana, već na prvi pogled jasno je i čime