Judita Franković i Marko Brdar iznenadili sve - vjenčali se u tajnosti i iznenada.

Galerija


Udala se jedna od najpoznatijih domaćih glumica - Judita Franković. Vijest je iznenadila mnoge budući da Franković svoj privatni život drži u tajnosti i rijetko priča na temu ljubavi i privatnih planova uopće. Sretnu vijest nije objavila ni ovo puta, već su za to zaslužni dečki iz eNVy rooma. Naime, poznati dizajnerski dvojac već dugo surađuje s Juditom, a tako je bilo i sada.

Vezani članci Pamela Ramljak (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Gdje je granica? Poznate dame otkrile su nam jesu li špijunirale ili kopale po mobitelu svog partnera BIPA Fashion.hr - Poznati (Foto: PR) - 6 Zgodna Ella zablistala na događaju sezone: Cijela plejada poznatih Hrvatica u prvim redovima

Odjenula je njihovu vjenčanicu retro modela, zablistavši uz svog novopečenog supruga Marka Brdara. Svadba se održala u Ljubljani. "Udali smo našu Juditu! Sretno mladenci", napisali su dečki. Inače, Marko i Judita upoznali su se tijekom studentskih dana. S mladim snimateljem je radila jednu vježbu i kada ga je upoznala - to je bilo to!