Ovo ga nije iznenadilo

Glumac tvrdi da su mu još prije devet godina rekli da će doći do pandemije: ''Bili su upućeni u sve''

Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Galerija

Glumac Jude Law snimljen je tijekom treninga s velikom bradom i viškom kilograma, pa ga je bilo teško i prepoznati. Ovih dana pažnju je privukao i izjavom da su znanstvenici još prije devet godina na snimanju filma najavili pojavu pandemije.

Britanskog glumca Judea Lawa godinama je pratila reputacija velikog zavodnika, no u 48. godini nije ni sjena frajeru za kojim su nekoć uzdisale žene.

Pogledaj i ovo Jude Law Uhvatili ga paparazzi Slavni preljubnik u 51. godini dobio je sedmo dijete, a vijest o prinovi uspio je dugo tajiti od svih

Zapušten i s nekoliko kilograma viška, Jude je na fotografijama snimljenim ovog tjedna u Londonu gotovo neprepoznatljiv. No čini se da je sada ipak odlučio poraditi na svojem izgledu jer su ga paparazzi snimili tijekom jutarnjeg džogiranja, a rezultati se već i naziru na njegovim mišićavim nogama.

Inače, Jude je u rujnu ove godine dobio dijete s 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan, dok iz prvog braka i kratkih avantura ima još petero djece.

S glumicom Sadie Frost, s kojom je u braku bio od 1997. do 2003. godine, ima sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris. Kćer Sophiju rodila mu je konobarica Samantha Burke, s kojom je imao aferu tijekom snimanja filma "Sherlock Holmes" u New Yorku, a majka njegove kćeri Ade irska je kantautorica Catherine Harding, s kojom je bio u kratkoj vezi.

Javnost pamti i njegovu skandaloznu aferu s dadiljom Daisy Wright, s kojom je prevario svoju tadašnju zaručnicu, britansku glumicu Siennu Miller.

Law je inače ovih dana ispričao te privukao pažnju izjavom da su njega i ekipu još 2011. godine tijekom snimanja filma "Zaraza" znanstvenici upozorili kako je u skoroj budućnosti pandemija nezaobilazna.

"Znanstvenici koji su s nama radili na setu filma dobro su bili upućeni u sve i imali su dosta iskustva. Svi su nam još onda govorili što će se dogoditi te su upozorili da scenarij sličan onome na filmu nije samo mašta, već surova istina", ispričao je glumac nedavno u intervjuu.

"Način na koji su sve objasnili zaista je imao smisla. Kada je započela 2020. godina te su počele stizati vijesti o svemu što se u Kini događa, zaista je bilo alarmantno. Nažalost, nisam bio iznenađen", zaključio je Law.

Film "Zaraza" točno je opisao određene detalje pandemije s kojom se svijet suočio ove godine, no srećom, virus koji je u filmu izmišljen puno je slabijeg efekta u realnosti. Priča filma prati virus koji je, kao i koronavirus, buknuo u Kini te se proširio diljem svijeta u tek nekoliko tjedana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene