Bivša djevojka

Dijeli ih 18 godina - on je otac njezinog djeteta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski glumac postati će otac po peti puta!

Britanski glumac Jude Law objavio je da će po peti puta postati otac. Njegova bivša djevojka, 18 godina mlađa Catherine Harding, poznata kao Cat Cavelli, trudna pet mjeseci.

Pogledaj i ovo Jorge Luiz Filho i Catherine Harding Među tisućama latica Pogledajte kako je uspješni nogometaš zaprosio svoju djevojku, njegova romantična ideja brzo se proširila internetom

'Iako nisu više u vezu, oboje su posvećeni tome da odgoje svoje dijete. Ovo je njihova privatna stvar i više neće govoriti o tome', piše u službenom priopćenju slavnog glumca.

41-godišnji ljepotan upoznao je Cat prije nekoliko mjeseci, a onda su proveli zajedno šest tjedana u Pragu, gdje je Law snimao film, no uskoro nakon toga su se odlučili razići.

Pijani Jude snimljen kako se zabavlja s mađarskom ljepoticom

Iako više nisu u vezi, Law je je preuzeo financijske obveze te novčano potpomaže mladu pjevačicu. Ona se navodno preselila bliže njemu kako bi joj mogao pomoći oko djeteta, piše Daily Mail.

Jude Law otac je četverno djece. U braku bivšom suprugom Sadie Frost dobio je sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris. U kratkoj vezi s manekenkom Samanthom Burke dobio je danas petogodišnju kćer Sophiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene