Jude Law i Phillipa Coan su se vjenčali prošle godine, a on ima iz prošlog braka i kratkih avantura petero djece.

Galerija


Glumac Jude Law (47) i njegova 14 godina mlađa supruga Phillipa Coan nikad nisu potvrdili da očekuju dijete, no to je bilo očigledno već u travnju po njenom trudničkom trbuhu. 

Vezani članci Jude Law i supruga Phillipa Coan - 3 Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Holivudski zavodnik oženio se 14 godina mlađom djevojkom s koje nije mogao skinuti pogled

Početkom mjeseca su se pojavile glasine da je Phillipa rodila jer je par prije toga psihologinja je bila u visokom tjednu trudnoće. Usto, prema pisanju stranih medija njezin termin poroda je bio nekada tijekom ljeta. 

Jude je sada viđen pri izlasku iz slastičarnice u londonskoj četvrti Primrose Hill. Nosio je tortu sa ružičastim svjećicama, pa strani mediji tvrde da supružnici, koji su se vjenčali u svibnju prošle godine, slave rođenje kćerkice. 

Inače, Law iz prvog braka i kratkih avantura ima petero djece. Jude je s glumicom i producenticom Sadie Frost dobio sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris. 

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller (38), s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove djece Daisy Wright.

Glumac je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Ubrzo je priznao očinstvo nad kćeri Sophijom.

Posljednje od petero djece, kćer Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding, koju je sreo u londonskom baru.

Doktor koji je operirao Kiću Slabinca progovorio o njegovom stanju: "Na lijekovima je i budan, nije životno ugrožen"