"Vidimo se u dvorištu"

Jovana Lola Balašević podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu pa u trenu sve ostavila u suzama

Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Galerija

Jovana Lola Balašević na društvenim je mrežama objavila dirljivu poruku svom preminulom ocu Đorđu Balaševiću.

Starija kćer Đorđa Balaševića, Jovana Balašević poznata i pod nadimkom Lola oglasila se na svom Instagramu povodom očeve smrti i podijelila objavu koja tjera suze na oči.

Pogledaj i ovo Beba Balašević ''Ja sam bila šokirana...'' Kći Đorđa Balaševića ispričala je na koji je ružan način saznala da je izgubila oca, a i zašto se obitelj protivi tribute bendovima!

Jovana je objavila video u kojem Đorđe i njegova supruga Olivera uživaju u igri s unukama, odnosno Jovaninim kćerima, a koja je nastala u dvorištu njihove obiteljske kuće u Novom Sadu na proslavi njegovog rođendana.

"Mislio sam da ću večeras moći da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sećanje. Možda sećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršit ću običaj i reći ću što sam poželio dok sam gasio svijeću: Da vam život bude sretan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: NIŠTA VIŠE NE ŽELIM. 67.godina Zar nisu prošle u trenu?", citirala je Jovana oca i dodala: "Volim te tata, podario si mi najljepši mogući život, vidimo se u dvorištu".

Uz Jovanu, Đorđe i Olivera dobili su i kćer Jelenu Bebu i sina Aleksa. Vjenčali su se jednog četvrtka 1981. godine, a njihova je ljubavna priča trajala više od 40 godina i ostat će zapamćena kao jedna od najljepših s ovih prostora.

Đorđe je preminuo u 68. godini u bolnici u Novom Sadu od posljedica teške upale pluće, a bio je pozitivan i na koronavirus. Prema prvim informacijama koje prenose mediji iz susjedne nam Srbije njegov posljednji ispraćaj trebao bi biti održan početkom sljedećeg tjedna

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene