Nije joj bilo jasno

Žena Željka Joksimovića ostala u čudu poslije odgovora mlade kolegice, pa joj spustila: ''Aha, dobro, važi. Hvala, Jelena''

Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (Foto: Screenshot) Jovana Joksimović (Foto: Instagram) Jovana Joksimović (Foto: Instagram) +0 Jovana Joksimović (Foto: Screenshot) Galerija

Jovana Joksimović vidno je bila u čudu dok je slušala reporterku.

Jovana Joksimović, televizijska voditeljica i supruga Željka Joksimovića, ostala je prilično šokirana javljanjem reporterke u jutarnji program koji Jovana vodi.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Naime riječ je o reporterki koja je izvještavala o stanju na cestama te je kazala da će rupe na cestama biti sanirane čim prestane padati snijeg, da je tako obećano.

Jovana nije bila zadovoljna, pa je upitala kolegicu ''A što ako stane snijeg za dva mjeseca?", što je novinarku zbunilo pa je na trenutak zastala, a potom kazala: "Pa bit će u međuvremenu zakrpane".

Jovanin izraz lica jasno je pokazao da nije bila zadovoljna odgovorom.

''Aha, dobro, važi. Hvala, Jelena'', samo joj je kratko odvratila. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene