Jovana Joksimović teško je podnijela vijest da joj je kolegica Dea Đurević stradala u prometnoj nesreći.

Galerija


Jovana Joksimović bila je u šoku kada je čula što se dogodilo njezinoj kolegici Dei Đurđević. Tijekom programa uživo novinarka je izvještavala s mjesta događaja, a Jovana se borila sama sa sobom da ne zaplače, no ipak oči su joj bile pune suza.

Vezani članci Dea Đurđević (Foto: Instagram) Udaje se srpska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku: Budući suprug ispunio joj baš sve želje Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku iskreno o svemu što se događalo iza zatvorenih vrata bolničke sobe

Ni njezinu kolegi Srđanu Predojeviću nije bilo lako i jedva je nastavio dalje.

Podsjetimo, voditeljica Dea Đurđević imala je lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg automobila kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Voditeljica je hitno prevezena u bolnicu, a liječnici se na sve načine bore da joj spase ruku.

Inače, Dea Đurđević voditeljica je na PINK TV-u. U Beogradu je završila Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstvo. Prije dvije godine počela je voditi ''Jutarnji program'', a mnogi je smatraju jednom od najzgodnijih TV voditeljica.

Stravična nesreća u Beogradu: Na voditeljicu TV Pinka naletio autobus i otkinuo joj ruku!