nitko se nije nadao

Nema je tjednima: Velika tajna zgodne voditeljice izašla na vidjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još je jedan slavni par u dvostrukom iščekivanju. Željko i Jovana Joksimović postat će roditelji blizanaca.

Estradnom scenom vlada pravi baby boom, a ono što je posebno zanimljivo je i to da većina njih čeka blizance. Nakon Georgea Clooneya i Beyonce, dvostruka sreća osmjehnula se i Jovani i Željku Joksimović.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović - 1 ''Rijetko ih viđam, ali...'' Susjedi bračnog para Joksimović otkrili su kakve su osobe i kako se ponašaju u elitnom kvartu gdje imaju kuću

Poznati pjevač i TV voditeljica već su ponosni roditelji trogodišnjeg dječaka, a uskoro će njihova obitelj postati bogatija za još dva člana. Zbog trudnoće Jovanu je već nekoliko tjedana nemoguće vidjeti pred malim ekranima pa vrijeme provodi u kući sa sinom Kostom. 

Jovana bi blizance na svijet trebala donijeti na jesen, a vijest o trudnoći podijelila je samo s najbližim članovima obitelji. "Željko je bio presretan kad mu je otkrila da je u drugom stanju, posebno kad su saznali da su u pitanju blizanci. Oduvijek je htio veliku obitelj", kazao je izvor za Blic.

U slatkim mukama s blizancima uskoro će se naći i naša glumica Mirna Medaković koja zajedno sa suprugom Hrvojem Stepincem broji dane do dolaska svojih dviju djevojčica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene