lijepa gesta

Balaševićeva kći pokazala grafit posvećen njezinom ocu, a obožavatelji pokojnog glazbenika znaju što znači

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jovana Balašević podijelila je na Instagram storyju fotografiju grafita posvećenog njezinom pokojnom ocu Đorđu Balaševiću.

Jovana Lola Balašević najčešće se u svojim objavama prisjeća oca, legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića, a to je učinila i ovog puta. 

Pogledaj i ovo Oliera i Đorđe Balašević - 2 Bila mu je vječna muza Supruga Đorđa Balaševića prepričala njihove posljednje zajedničke trenutke: ''Pozdravio me, kao da nema rastanka...''

Naime, Jovana je podijelila na Instagram storyju grafit s naslovom Đorđeve pjesme "Pa dobro gdje si ti", hita iz 2000. godine. 

Inače, Lola je krajem prošlog mjeseca objavila stari video na kojem je još djevojčica i osim nje, u njemu su i njeni roditelji Đorđe i Olivera te sestra Jelena Beba.

Jovana i njena sestra pričaju o ljubavi prema svom ocu i što žele biti kada odrastu. "Najviše volim tatu kao tatu", istaknula je Jovana. Stotine njenih pratitelja dirnula je snimka, ali više od toga Lolini uzdasi i plač koji se čuju dok snima tv.

Stotine ljudi je komentiralo video i pružilo joj podršku te su poručili da plaču s njom. "Budite jaki u bolu", "Cijela regija iskreno dijeli tugu i bol s Vašom obitelji, draga Lolo... Nadam se da On to od gore vidi sve", "Nitko nije niti će biti voljen kao on", napisali su pratitelji Loli.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene