Joško Čagalj Jole ima sretnu vijest - opet će postati tata!

Galerija


Radosna vijest u obitelji Joška Čagalja Joleta - njegova supruga ponovno je trudna. 

Vezani članci Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina"

Splitski pjevač i zabavljač otkrio je kako će on i njegova supruga Ana pred kraj ove godine po četvrti puta postati roditelji!

"Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj", ushićeno nam je kazao Joško Čagalj Jole (47), čija je supruga Ana (38) u trećem mjesecu trudnoće. Prinova bi na svijet trebala stići 6. prosinca, a osim presretnih roditelja, vesele joj se i njihove tri curice: Iva (12), Ema (10) i Tia (7), piše Gloria. 

Jole i Ana doznali su još sredinom svibnja da će opet postati roditelji, no kako trudnoća iznad 35. godine života nosi određeni rizik, sve do nedavno svoju su sreću čuvali samo za sebe.

"Ovih smo dana rekli i ostatku naše obitelji koja je, naravno, jednako radosna kao i mi", kaže Jole.

Našem slavnom pjevaču trenutno baš sve ide od ruke - proslavio je 20 godina karijere, 13. godišnjicu braka, a sada je i sretno iščekivanje u punom jeku. 

Rakitićeva Raquel otkrila što zapravo misli o Lijepoj Našoj, a Hrvati joj odmah odgovorili