Josipova mama organizirala je radnu akciju s djevojkama jer smatra da će tako lakše riješiti međusobne nesuglasice s njima.

Galerija


Trzavice među djevojkama Josip je pokušao riješiti odlaskom u teretanu gdje bi djevojke ispuhale svoju negativnu energiju, no kaže da to nije pomoglo.

Vezani članci Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?" Natali Lauc, Patricia Josipović, Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Josip je umjesto Patricije odabrao Natali: "Moja potreba za pravdom ispala je čista ljubomora"

''Teretana je prošla očajno, katastrofa, situacija je i dalje kobna'', priznao je Josip mami koja se potom odlučila primijeniti svoje metode tako što je organizirala radnu akciju s djevojkama nadajući se kako će joj se otvoriti i riješiti međusobne nesuglasice.

''Ne želimo to ni ona ni ja više forsirati. Ostala je ta neka loša vibra, ali otišle smo od toga“, komentirala je Patricia, a vidjevši kako djevojke nisu voljne izgladiti stvari, za kaznu ih je poslala da operu prozore u cijeloj kući.

''Kaznu sam spomenula iz dva razloga – prvo zbog toga što je Josip već dva dana jako loše volje, a drugo, zato što ništa iz njih nisam uspjela izvući, pa mi dođe da ih sve pošaljem kući!" poručila je mama Suzana. Dok je mama pokušavala pomiriti djevojke, Josip je bio na spoju s Natali. "Ovo mi je primjer dobrog dejta. Dekica u prirodi, s pogledom na more i samo nas dvoje'', sretna je bila Natali, kao i Josip, koji smatra da ostale djevojke primjećuju kako je upravo ona njegov favorit.

''Očito to ne mogu sakriti", iskren je bio Josip te dodao: ''Htio sam je poljubiti, ali ja sam skroz zablokirao. Kada ti se netko sviđa, puno je teže poljubiti ga'', objasnio je.