Nema labavo!

Josipova mama na curama odlučila primijeniti svoje metode: Naredila im da peru prozore po cijeloj kući

Ženim sina, Josip i mama Suzana (Foto: Screenshot) Ženim sina, Josip i mama Suzana (Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina, Josip i mama Suzana (Foto: Screenshot) Ženim sina, Josip i Natali (Foto: Screenshot) Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot) +0 Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot) Galerija

Josipova mama organizirala je radnu akciju s djevojkama jer smatra da će tako lakše riješiti međusobne nesuglasice s njima.

Trzavice među djevojkama Josip je pokušao riješiti odlaskom u teretanu gdje bi djevojke ispuhale svoju negativnu energiju, no kaže da to nije pomoglo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ženim sina vraća se na male ekrane - 13 Koja je ona prava? Show ''Ženim sina?'' večeras na malim ekranima: Saznajte detalje treće sezone!

''Teretana je prošla očajno, katastrofa, situacija je i dalje kobna'', priznao je Josip mami koja se potom odlučila primijeniti svoje metode tako što je organizirala radnu akciju s djevojkama nadajući se kako će joj se otvoriti i riješiti međusobne nesuglasice.

''Ne želimo to ni ona ni ja više forsirati. Ostala je ta neka loša vibra, ali otišle smo od toga“, komentirala je Patricia, a vidjevši kako djevojke nisu voljne izgladiti stvari, za kaznu ih je poslala da operu prozore u cijeloj kući.

''Kaznu sam spomenula iz dva razloga – prvo zbog toga što je Josip već dva dana jako loše volje, a drugo, zato što ništa iz njih nisam uspjela izvući, pa mi dođe da ih sve pošaljem kući!" poručila je mama Suzana. Dok je mama pokušavala pomiriti djevojke, Josip je bio na spoju s Natali. "Ovo mi je primjer dobrog dejta. Dekica u prirodi, s pogledom na more i samo nas dvoje'', sretna je bila Natali, kao i Josip, koji smatra da ostale djevojke primjećuju kako je upravo ona njegov favorit.

''Očito to ne mogu sakriti", iskren je bio Josip te dodao: ''Htio sam je poljubiti, ali ja sam skroz zablokirao. Kada ti se netko sviđa, puno je teže poljubiti ga'', objasnio je. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene