njegova najveća podrška

Pogledajte kako je supruga čestitala Perišiću gol protiv Škotske: Ona je njegova ljubav još iz srednje škole, a sve su zaljubljeniji

Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Perišić podijelila je fotografije svog muža Ivana Perišića s utakmice protiv Škotske.

Ivan Perišić (32) zabio je treći gol na utakmici protiv Škotske u utorak i učvrstio pobjedu hrvatske reprezentacije, a njegova supruga Josipa (32) mu je čestitala na tome na Instagram storyjima. 

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Podijelila je muževu fotografiju s terena uz pjesmu "Everbody get up, it's time to slam now" i napisala: "Poklonite se kralju". Usto je objavila sliku Perišića i Modrića na kojoj slave uz pjesmu Prljavog kazališta "Lupi petama, reci sve za Hrvatsku". 

Inače, Josipa i Ivan su skupa od srednjoškolskih dana, a neki kažu da su čak sjedili u istoj klupi. Njihova je ljubav, kako se čini, čvršća nego ikada, a par uživa u obiteljskom životu sa sinom Leonardom (8) i kćeri Manuelom (6).

Par je prošle godine imao u tajnosti crkveno vjenčanje na Šolti uoči osme godišnjice svog civilnog braka. Izmijenili su zavjete 17. srpnja, kako je pisala Gloria, u mjestu Grohote na Šolti, a prisustvovala je samo njihova najuža obitelj. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila.

Josipa za vjenčanje nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na civilnoj svadbi 2012. Nakon crkvenog obreda Ivan i Josipa, koji su se zaljubili u srednjoj školi, imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene