Nova ljubav?

Josipa Pavičić u emisiji "Ples sa zvijezdama" otkrila intimni detalj koji je izazvao veliki interes publike

Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić Berardini (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić (Foto: Instagram) +0 Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Pavičić u sinoćnjoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" otkrila je detalj iz privatnog života.

Iza nas je sedma po redu emisija showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 7 Morali se oprostiti Naša glumica u suzama nakon ispadanja iz hit-showa: ''Zbog toga mi je nekako najteže...''

Kao što biva na kraju svake nedjeljne emisije, i sinoć nas je napustio jedan plesni par. Podsjetimo, u plesnom dvoboju našli su se Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić te Sonja Kovač i Gordan Vogleš, koji su osvojili najmanji broj bodova. Nakon što su otplesali cha-cha-cha, show su napustili Sonja i Gordan.

Ranije tu večer Josipa i Damir otplesali su tango, a zatim je spisateljica voditeljici Miji Kovačić otkrila detalj iz privatnog života koji je izazvao veliki interes publike. "Večeras sam plesala za svoja tri muškarca. Moja dva sina i jednog koji će zasad ostati tajanstven", rekla je Josipa dok je u zagrljaju držala sinčića Rocca, koji je dotrčao mami nakon njezina nastupa.

Podsjetimo, Josipa je šokirala obožavatelje na Valentinovo emotivnim statusom na Instagramu u kojem je otkrila kako je ostavljena upravo na Dan zaljubljenih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

"Sv. Valentin je zaštitnik epileptičara, moreplovaca, alkoholičara... Znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti ja biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti. Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom 'pokojnom' na iskustvu. Jesu li vas ikad ostavili na dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata", napisala je tada Josipa i naknadno objasnila kako se radi o ulomku iz njezine nove knjige "Promatrači u zrcalu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Spisateljica je 2018. godinu provela sa zagrebačkim akademskim kiparom Nedjeljkom Mikcem Cakom. Sinčića Vitu Josipa je dobila iz veze s Markom Cigojem, a sina Rocca iz braka s Talijanom Nicom Berardinijem, koji je potrajao 4 godine, a par je ostao u dobrim odnosima. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) +4 Joseph Baena (Foto: Instagram) Celebrity Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene