Josipa Pavičić u sinoćnjoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" otkrila je detalj iz privatnog života.

Galerija


Iza nas je sedma po redu emisija showa "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Prekrasan par: Neuništivi Josipa i Damir na plesni podij donijeli su dašak Grčke! Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (FOTO: Anamaria Batur) Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić komentirali pad na pozornici: "Dobro nam je došao"

Kao što biva na kraju svake nedjeljne emisije, i sinoć nas je napustio jedan plesni par. Podsjetimo, u plesnom dvoboju našli su se Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić te Sonja Kovač i Gordan Vogleš, koji su osvojili najmanji broj bodova. Nakon što su otplesali cha-cha-cha, show su napustili Sonja i Gordan.

Ranije tu večer Josipa i Damir otplesali su tango, a zatim je spisateljica voditeljici Miji Kovačić otkrila detalj iz privatnog života koji je izazvao veliki interes publike. "Večeras sam plesala za svoja tri muškarca. Moja dva sina i jednog koji će zasad ostati tajanstven", rekla je Josipa dok je u zagrljaju držala sinčića Rocca, koji je dotrčao mami nakon njezina nastupa.

Podsjetimo, Josipa je šokirala obožavatelje na Valentinovo emotivnim statusom na Instagramu u kojem je otkrila kako je ostavljena upravo na Dan zaljubljenih.

"Sv. Valentin je zaštitnik epileptičara, moreplovaca, alkoholičara... Znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti ja biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti. Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom 'pokojnom' na iskustvu. Jesu li vas ikad ostavili na dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata", napisala je tada Josipa i naknadno objasnila kako se radi o ulomku iz njezine nove knjige "Promatrači u zrcalu".

Spisateljica je 2018. godinu provela sa zagrebačkim akademskim kiparom Nedjeljkom Mikcem Cakom. Sinčića Vitu Josipa je dobila iz veze s Markom Cigojem, a sina Rocca iz braka s Talijanom Nicom Berardinijem, koji je potrajao 4 godine, a par je ostao u dobrim odnosima. 

Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana