Josipa Pavičić Berardini objavila status pun emocija i otkrila što je proživljavala tijekom nastupa u "Plesu sa zvijezdama".

Galerija


Spisateljica Josipa Pavičić Berardini i njezin partner Damir Horvatinčić u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" gledatelje su svojom izvedbom odveli u romantičnu Italiju, gdje je i ona sama živjela jedno vrijeme.

Vezani članci Plesni dvoboj u rumbi (Video: Ples sa zvijezdama) - 1 Žiri im nije bio naklonjen: Show "Ples sa zvijezdama" napustili Damir i Helena Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Svoj posljednji ples otplesali su Davor i Valentina: ''Hvala svima na ovom prekrasnom iskustvu''

Josipa ni ovog puta nije skrivala emocije, a podijelila ih je i sa svojim obožavateljima i prijateljima na svom profilu na Instagramu.

"U zagrljaju života u kojem stalno izmijenjujem udah i izdah, sve je tako čisto, prozračno, zaigrano, jednostavno. Sve je samo tako. Sinoć sam plešući, uz Bocellijev anđeoski glas, otputovala negdje izvan jedne granice. Odnijelo me tamo gdje ne postoji ni bol niti “situacije” već samo nepregledne poljane LJUBAVI. Hvala vam što nas podržavate i volite", napisala je Josipa.

U komentarima je dobila brojne poruke potpore i podrške glasača koji je prate u showu.

"Predivno draga", ''Kao pahuljica predivna","Bio je užitak gledati, dragi moji", samo su neki od komentara.

Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna