Josipa Pavičić Berardini objavila status pun emocija i otkrila što je proživljavala tijekom nastupa u "Plesu sa zvijezdama".

Galerija


Spisateljica Josipa Pavičić Berardini i njezin partner Damir Horvatinčić u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" gledatelje su svojom izvedbom odveli u romantičnu Italiju, gdje je i ona sama živjela jedno vrijeme.

Vezani članci Helena Janjušević (Foto: Dnevnik.hr) Helena je plesne cipelice obula već kao djevojčica, a danas je ples njezin posao iz snova: "Važni su rad i upornost" Josipa Pavičić Bernardini i Damir Horvatinčić (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Josipa Pavičić Berardini najavljuje svoj alter ego na pozornici večerašnjeg spektakla

Josipa ni ovog puta nije skrivala emocije, a podijelila ih je i sa svojim obožavateljima i prijateljima na svom profilu na Instagramu.

"U zagrljaju života u kojem stalno izmijenjujem udah i izdah, sve je tako čisto, prozračno, zaigrano, jednostavno. Sve je samo tako. Sinoć sam plešući, uz Bocellijev anđeoski glas, otputovala negdje izvan jedne granice. Odnijelo me tamo gdje ne postoji ni bol niti “situacije” već samo nepregledne poljane LJUBAVI. Hvala vam što nas podržavate i volite", napisala je Josipa.

U komentarima je dobila brojne poruke potpore i podrške glasača koji je prate u showu.

"Predivno draga", ''Kao pahuljica predivna","Bio je užitak gledati, dragi moji", samo su neki od komentara.

Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna