Dobri geni

Josipa Pavičić pohvalila se zgodnim mlađim bratom, jedva ga je nagovorila na fotkanje, a ukrao je svu pozornost!

Josipa i Ante Pavičić - 1 Josipa i Ante Pavičić - 1 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Ante Pavičić - 2 Josipa i Ante Pavičić - 3 Josipa i Ante Pavičić - 4 Josipa i Ante Pavičić - 5 Josipa Pavičić +0 Josipa i Ante Pavičić - 1 Galerija

Josipa Pavičić je na Instagramu objavila fotografije s bratom Antom, koji je od nje mlađi osam godina.

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić na Instagramu se javila iz Zadra, u kojem je uživala u društvu svojeg osam godina mlađeg brata Ante.

Pogledaj i ovo Ante, Supertalent - 3 za sve ima objašnjenje! Evo kako je Ante reagirao kad mu je Maja rekla da su mu pjesme deprimirajuće: ''Život sam po sebi nije komedija!''

S bratom je pozirala i za fotke koje je objavila na Instagramu, a zgodni Ante ukrao je svu pozornost.

"Neke moje važne muškarce nikako nagovoriti na fotkanje, a neke jedva, ali jedva... P.S. Aaaa lipi li smo i šesni, rekla bi nam baba (U Zadru se spontano prebacim na ikavicu)", napisala je Josipa, a u komentarima su se nizala srca i zaljubljeni smajlići.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Pavičić🌻 (@josipapavicic1)

Osim Ante, Josipa ima i starijeg brata koji je kriminalist, a s obojicom je jako bliska.

Josipu inače možete gledati u emisiji IN Magazin, u rubrici "Sasvim opušteno", u kojoj, kako i naziv kaže, ima opuštene intervjue s domaćim zvijezdama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 +0 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene