Josipa Lisac je Karla Metikoša upoznala 1971. godine, a često ističe kako je za njezin veliki uspjeh zaslužan upravo on.

Galerija


Josipa Lisac već godinama organizira koncerte u čast svome mentoru i neprežaljenoj ljubavi Karlu Metikošu, a naša glazbena diva ga se prisjetila i objavom na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Marko Grubnić Uskrs kod poznatih Hrvata: Pogledajte tko ima najoriginalnije pisanice, a tko uživa u luksuzu daleko od kuće Josipa Lisac (Foto: Dnevnik.hr) Nevjerojatna ljubavna priča Josipe Lisac natjerala poznate da priznaju kako slave Valentinovo

"Nastupali smo na nekom dobrotvornom koncertu i otkako smo se pogledali iza pozornice, nikad se više nismo prestali gledati. U tom trenutku sve je postalo jasno; fantastična je spoznaja da smo svoje putove spojili na mah - u bljesku", napisala je Josipa uz fotografiju snimljenu ispred kultnog kluba "Whisky a Go Go" u Los Angelesu.

Josipa Lisac je Karla upoznala 1971. godine, a često ističe kako je za njezin veliki uspjeh zaslužan upravo on. Metikoš je bio i inspiracija njezinog kultnog albuma "Dnevnik jedne ljubavi", a par je bio zajedno sve do njegove smrti 1991. godine.

Detalji razvoda slavne pjevačice i milijardera neće biti dostupni javnosti, ali koštat će ih popriličnu svotu