Josipa Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića izvest će hrvatsku himnu, a na Instagramu je otkrila domjove s velikog koncerta u beogradskom Sava centru.

Galerija


Glazbena diva Josipa Lisac otpjevat će hrvatsku himnu na inauguraciji Zorana Milanovića danas, a pjevačica je prije tog važnog nastupa imala vrlo malo vremena za odmor.

Vezani članci Josipa Lisac ANKETA: Josipa Lisac otpjevala himnu na inauguraciji Zorana Milanovića, poslušajte njezinu posebnu izvedbu Arhivi u kojima će se čuvati dokumenti Grabar-Kitarović - 2 Duboko pod zemljom: Zavirili smo u arhiv u koji će se pohraniti dokumenti Kolinde Grabar-Kitarović

Josipa je na Valentinovo proslavila svoj 70. rođendan, a istoga je dana održala veliki koncert u beogradskom Sava centru u pratnji svog benda.

Kako je napisala na Instagramu, poseban gost njezina koncerta u Beogradu bio je Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

"Ja sam se razvijala u bivšoj državi, tu su me odmah prepoznali ljudi izuzetnog autoriteta. Zahvaljujem se što ste došli, što ste uvijek tu", rekla je pjevačica na koncertu, prenose srpski mediji. Istaknula je kako joj je Beograd priuštio divne trenutke.

Osim himne, na inauguraciji petog hrvatskog predsjednika bit će izvedena još jedna pjesma. Radi se o hitu "To je tvoja zemlja" Vice Vukova, a izvest će je klapa HRM.

Maja Šuput pohvalila se velikom transformacijom i oduševila fanove: "Baš ti lijepo stoji. Joker Maja"