Josipa Krajinović poslala poruku i ukazala na ono najbitnije.

Galerija


Reporterka Nove TV, Josipa Krajinović, u pauzi od uzimanja izjava za Dnevnik Nove TV snimila je kratki video u kojemu se obratila gledateljima poručivši da je sada pravo vrijeme da ne popustimo i ostankom kući pobijedimo koronavirus.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera Grada Zagreba Sandra Šikić upozorila: "U Zagrebu 2043 slučaja čekaju epidemiološku obradu. Moramo mijenjati strategiju praćenja epidemije" Koronavirus, ilustracija Treći dan zaredom rekordan broj zaraženih u svijetu, rekordi oboreni i u Europi: "Nalazimo se u kritičnom trenutku"

''Radovali smo se proljeću, no stigla nam je korona - ne možemo kako bismo htjeli uživati u sunčanom danu, sve nam je pokvarila, ukrast će nam i uskrsne blagdane, ne možemo se družiti kako bismo htjeli sa svojim prijateljima, hoćemo natrag svoje stare navike, dosta nam je više i maski i rukavica i dezinficiranja i redova'' konstatirala je Josipa.

''Hoćemo li sada popustiti i pokazati slabost, ili ćemo iz ove bitke izaći kao pobjednici? Oružje nam možda i nije najmodernije, ali moglo bi se pokazati kao vrlo učinkovito. Strpimo se još malo, ostanimo doma i pobijedimo koronu!'', zaključila je.