Josip Radeljak objavio je fotografiju s djevojkom Majom na Facebooku.

Galerija


Josip Radeljak proslavio je prvu godišnjicu ljubavi s mlađahnom djevojkom.

Vezani članci Mladen i Brankica Grdović Grdović pokazao kako izgleda kada mu Ivana Knoll "posudi" kosu, a prisjetio se i svoje momačke večeri: "Bilo je za filmove" Mejaši i Crvena jabuka snimili duet - 1 Sanjali su duet s Crvenom jabukom i taj se san Mejašima ostvario, sad su skupa otkrili svoju romantičnu stranu!

To smo saznali na njegovom Facebook profilu na kojem je objavio fotografiju iz Dubaija na kojoj u bijelom ogrtaču pozira s nepoznatom djevojkom koja ga ljubi u obraz.

Dikan je otkrio samo da se misteriozna dama zove Maja. "Za sretnu godišnjicu s mojom Majom", stoji u opisu fotografije koju je, među ostalim, komentirao i Ivan Pernar.

"To je prava ljubav", napisao je Pernar te ostavio emotikon srca, a fotografiju je komentirao i zadarski pjevač Mladen Grdović s pitanjem "kako je u Dubaiju?", dok ga je Dikan samo pozdravio.

Ostali Dikanovi Facebook prijatelji čestitali su paru na godišnjici. Prije tajnovite Maje, Dikan je ljubio Ivanu Stanojević koju je očito brzo zamijenio.

U prošlosti, Dikan je ljubio brojne poznate i lijepe domaće dame, među kojima su Vlatka Pokos, Ena Begović i Dolores Lambaša, a ne smijemo zaboraviti niti njegovu prvu suprugu Bebu Lončar čijoj se ljepoti divila cijela Jugoslavija. 

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

S godinama se povukla iz javnosti: Nekad jedna od najuspješnijih glumica slavi 40. rođendan

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

Tragično preminuli pjevač Šaban Šaulić bit će pokopan s tri stvari bez kojih nije mogao zamisliti život