Majčina preslika

Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Facebook 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Galerija

Josip Radeljak Dikan objavio je na društvenim mrežama fotografiju kćeri Lane, koja neodoljivo podsjeća na pokojnu majku Enu Begović.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan ne krije koliko je ponosan na svoju lijepu kćer Lanu Radeljak, koja je preslika svoje pokojne majke i glumice Ene Begović. Na svom je profilu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj je to itekako vidljivo.

"Mlade snage preuzimaju scenu Zagreba", napisao je Radeljak uz fotografiju na kojoj Lana pozira s prijateljicom na terasi jednog kafića i pritom ne skidaju osmijehe s lica.

Mlade snage preuzimaju scenu Zagreba..!

Objavljuje Josip RadeljakNedjelja, 24. svibnja 2020.
 
20-godišnja Lana doista je odrasla i prava je ljepotica. Nakon što je završila srednju gimnaziju u Zagrebu, sada studira menadžment na Sveučilištu Bocconi u Milanu, a detalje privatnog života čuva za sebe.
 
S vremena na vrijeme njezin otac podijeli neku fotografiju te istakne koliko je voli i koliko je ponosan na nju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene