Josip Kotlar često je tijekom showa "Ženim sina" skidao majicu, što nije bio slučaj s njegovim kolegom Matejem Mlađenovićem.

Galerija


Josip Kotlar poznati je domaći model, ali i jedan od kandidata showa "Ženim sina".

Vezani članci Ženim sina (Foto: Nova TV) Uskoro ćemo saznati jesu li kandidati showa odabrali onu pravu i koja je djevojka dobila prsten! Josip Kotlar (Foto: Instagram) Zgodni Josip iz showa ''Ženim sina?'' jako je povezan s majkom i njezine savjete o ženama uvijek prihvaća

Tamo su se dame itekako borile za njegovu pažnju, a vjerujemo kako je jednako tako i s damama izvan showa, što je i sam Josip na neki način priznao.

"Inboks mi je pun pornoscenarija", kroz šalu je istaknuo Josip, a njegov bivši kolega iz showa, glazbenik Matej Mlađenović kroz šalu je komentirao kako je to svojom golišavom pojavom u showu i tražio.

Dok su dečki odgovarali na škakljiva pitanja poput onoga kako je izgledao njihov prvi poljubac ili što su zadnje pretraživali na internetu, Josip nije odolio da se još jednom ne pohvali isklesanim tijelom, koje voli pokazivati i na društvenim mrežama, na kojem ga prate tisuće obožavatelja.

Zapravo, malo lažemo, jedan od izazova koji im je dan bio je da pokažu mišiće, no Josip se odmah bacio na skidanje.

A što je učinio Matej, saznajte u videu

Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"