Josh Kloss progovorio je o traumatičnom iskustvu koje je proživjeo surađujući s Katy Perry.

Galerija


Od toga je prošlo 9 godina, a glumac je o svemu progovorio u podužoj objavi na Instagramu.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Nevolje u raju zbog trudnoće: Dosad su im cvale ruže, ali tenzije su iz dana u dan sve veće? Slika nije dostupna Šetala je gola i pričala o svom seksualnom životu - opasne optužbe za seksualno uznemiravanje

38-godišnji glumac i model Josh Kloss progovorio je o traumatičnom iskustvu koje je proživjeo surađujući s planetarno popularnom pjevačicom Katy Perry prije nekoliko godina.

Naime, Josh je na Instagramu otkrio kako je bio "njezina prostitutka" te kako ga je seksualno uznemiravala i iskorištavala tijekom snimanja spota za njezin veliki hit "Teenage Dream", ali i tijekom kasnijih susreta, točnije nakon njezinog razvoda od komičara Russela Branda.

Josh tvrdi kako mu je pjevačica na jednom tulumu pred svima skinula hlače i gaćice, pokazujući njegovo spolovilo muškoj ekipi s kojom je bila. "Možete li zamisliti koliko sam se jadno i neugodno osjećao tada?!", zapitao je glumac tisuće svojih obožavatelja. Istaknuo je i kako je cijeloj ekipi prilikom snimanja spota rekla kako joj je bilo odvratno ljubiti se s njim,no nakon završetka ga je pozvala da nastave druženje u jednom striptiz klubu.

"Pred drugima se pravila da je ledena kraljica", istaknuo je odmah na početku.

"Govorim ovo sada, jer je naša kultura namještena na ukazivanje na to kako su moćni muškarci perverzni, ali su moćne žene jednako odvratne. Njezin tim je vršio veliki pritisak na mene da o tome javno ne raspravljam, kao o niti jednoj drugoj stvari u vezi Katy. Oni su odradili i par intervjua umjesto mene te dali svoje odgovore. Sretna godišnjica jednom od najčudnijih, najodvratnijih i najponižavajućih poslova koje sam ikad radio", stoji u nastavku objave.

Josh tvrdi kako ga novac ne zanima, već samo želi istaknuti pravu istinu o Katy koja se nije ponašala nimalo profesionalno, no model je sve istrpio, jer mu je taj posao tada bio jako potreban. "Moja žena bila je tada zaokupljena varanjem, a moje dijete je bilo malo", objasnio je. Josh se zatim oglasio u još dvije objave.

"Za snažnu mlađariju koja ovdje brani svoju kraljicu. Pozdravljam vaše srce iza vaših komentara koje nastoji zaštititi nekoga koga idolizira. Kim Kardashian i Kris Jenner su dvije žene puno moćnije od Katy, a tretirale su me s poštovanjem! Možda biste njima trebali dati svoju odanost", odlučno je poručio.

No, postoji i druga strana priče koju si iznijeli sa svrhom napravljeni lažni profili koji su ostavili svoje komentare ispod njegovih teških optužbi. 

"Drugi ljudi na zabavi rekli su da se to nikada nije dogodilo i da si ti dugo vremena bio seksualno opsjednut s Katy Perry. Zašto si uklonio sve objave o njoj u kojima ju hvališ i poručuješ svijetu koliko je voliš? Sumnjivo", samo je jedan od komentaram dok su mu drugi savjetovali da pokuša zaraditi novac na neki drugi način.

Bilo je i onih koji su istaknuli kako bi situacija bila puno drugačija da je takve optužbe iznijela Katy te kako na ovo zasigurno nitko neće reagirati. Pjevačica se još nije oglasila u vezi optužbi, a poznavajući nju, vjerojatno niti neće.

Danima je tulumarila, a onda se samo srušila: Što je dovelo do smrti mladog Playboy modela?