nakon deset godina

Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Galerija

Josh Hartnett i Tamsin Egerton vjenčali su se krajem prošle godine u Londonu, no to su znali samo njihovi najbliži.

Glumac Josh Hartnett i njegova dugogodišnja djevojka Tasmin Egerton stali su pred oltar na tajnoj ceremoniji, otkrili su njihovi prijatelji. 43-godišnji Josh i njegova 33-godišnja partnerica u bračnu su luku uplovili u maloj vijećnici u Londonu u koju stane tek 12 ljudi, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Josh Hartnett nestao na vrhuncu slave Srcolomac iz 90-ih dobro čuva svoju privatnost, a sada se pojavio u javnosti nakon dugo vremena i podijelio tajnu koju je čuvao

"Zaljubljeniji su no ikada, no htjeli su malo vjenčanje samo za blisku obitelj i prijatelje", istaknuli su njihovi prijatelji.

Iako se prije pisalo da je par u braku još od 2012. godine, sudbonosno "da" su si izrekli tek krajem prošle godine. Tajno vjenčanje zaista su uspjeli i održati takvim, a o svom privatnom životu nekadašnji miljenik žena rijetko govori. Sa svojom suprugom ima troje djece.

"Najviše sam ponosan na to što sam otac troje djece i što imam sjajan odnos s partnericom", kazao je glumac, a natuknuo je i da priprema neke nove projekte, no nije odavao detalje. Više detalja o trećem djetetu nije otkrivao, a uspješno taji imena sve svoje djece.

U vrijeme kada je započeo vezu s Tamsin, Josha su prozivali nasljednikom Leonarda DiCaprija i Matta Damona.

"Imao sam osjećaj da mi je netko ukrao čitav život. Sve te naslovnice časopisa na kojima su bile moje fotografije nimalo nisu prikazivale život kakav sam živio. Trenutačno se osjećam dobro jer me više ne maltretiraju paparazzi kao prije", prisjetio se Josh u jednom ranijem intervjuu. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je vještine usavršio nakon što je prestao glumiti te je imao više vremena da se posveti sebi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene