Slamatelj srca

Ljepotan je bio i ostao: Ovaj zgodni glumac oduvijek je bio miljenik žena, a i s 47 godina je glavna zvijezda plaže

Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) +0 Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Galerija

Josh Duhamel je lijepi dan iskoristio za odlazak na plažu, nakon što je karantenu proveo sa svojim sinom Axlom, kojeg ima iz braka s pjevačicom Fergie.

Holivudski glumac Josh Duhamel lijepo vrijeme u Los Angelesu je iskoristio za odlazak na plažu, a pokazao je kako se nije skroz opustio u karanteni. 47-godišnja zvijezda showa Las Vegas pokazala je utrenirano tijelo u kupaćim hlačama, a sve su to zabilježili i paparazzi koji su ga pratili u stopu.

Pogledaj i ovo Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) duhovit ljepotan Pozirao kao seksi djedica i našalio se na račun svog poslovnog neuspjeha, mnogi smatraju da mu se dogodila nepravda

Josh je na plažu stigao sam te se pokušao sakriti ispod kape i sunčanih naočala, no i dalje je mamio znatiželjne poglede.

Prije nekoliko tjedana glumac je u intervjuu pričao o životu u karanteni te je otkrio da je prva tri tjedna samoizolacije proveo sam sa sinom Axlom (6) u Minnesoti. "Moj sin i ja smo bili sami te smo uživali u društvu jedno drugoga. Zaokupili smo se raznim stvarima i zaista smo uživali", rekao je.

Sina Axla John ima s bivšom suprugom Fergie (45), od koje se rastao 2017. nakon osam godina braka.

Pjevačica i glumac zajedno odgajaju sina, a unatoč trzavicama koje su imali na početku razvoda, dobro se slažu te su i dalje u kontaktu zbog sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene