Razvod između Josha Duhamela i Fergie službeno je okončan nakon više od godinu dana.

Galerija


Holivudski ljepotan, 47-godišnji Josh Duhamel prije mjesec dana je i službeno okončao brak s pjevačicom Fergie s kojom je u braku proveo osam godina.

Vezani članci Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Potvrdili su razvod 2017., no još uvijek su u braku: Što se događa među slavnim supružnicima? Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Rastali su se 2017. godine, a sada su uhvaćeni kako se grle: Slavni par se pomirio?

Ta ga je vijest itekako obradovala, a tome svjedoče i fotografije na kojima ne skida zadovoljan izraz s lica, dok se ne odvaja od svoje nove djevojke, bivše kraljice ljepote 26-godišnje Audre Mari.

Par koji je prvi put viđen zajedno u svibnju ove godine u Malibuu, snimljen u opuštenom noćnom izlasku u Brentwoodu, a u posljednje se vrijeme ne odvajaju jednog od drugog, a Audra ga često posjećuje na filmskim setovima i snimanjima.

Josh i Fergie su prekinuli prije dvije godine, kada su i predali zahtjeve za razvod braka. Prema dokumentaciji, oboje su složili kako niti jedno neće plaćati dječju alimentaciju za 6-godišnjeg sina Axela i da će ravnopravno dijeliti skrbništvo nad njime, prenosi TMZ.

Fergie je nedavno otkrila kako je s Joshom ostala u dobrim odnosima, a prije mjesec dana mu je čestitala rođendan putem društvenih mreža. U vezi su bili od 2004. godine, zaručili su se 2007. godine, a vjenčali se 2009. godine.

Nakon što su prekinuli 2017. godine, Josh je izlazio s 29-godišnjom španjolskom glumicom Eizom Gonzalez, no prekinuli su nakon godinu dana zbog prezauzetih poslovnih rasporeda.

Slavna Britanka jedva obuzdala podivljale grudi, rukama ih pridržavala da ostanu na mjestu