Ne odvajaju se

Vijest o razvodu od slavne pjevačice dočekao u društvu djevojke koja je od njega mlađa 21 godinu

Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) +0 Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Galerija

Razvod između Josha Duhamela i Fergie službeno je okončan nakon više od godinu dana.

Holivudski ljepotan, 47-godišnji Josh Duhamel prije mjesec dana je i službeno okončao brak s pjevačicom Fergie s kojom je u braku proveo osam godina.

Pogledaj i ovo Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) kao u filmu! Holivudski ljepotan poput pravog romantika iznenadio svoju 21 godinu mlađu djevojku, čini se da ih podržava i njegova slavna bivša

Ta ga je vijest itekako obradovala, a tome svjedoče i fotografije na kojima ne skida zadovoljan izraz s lica, dok se ne odvaja od svoje nove djevojke, bivše kraljice ljepote 26-godišnje Audre Mari.

Par koji je prvi put viđen zajedno u svibnju ove godine u Malibuu, snimljen u opuštenom noćnom izlasku u Brentwoodu, a u posljednje se vrijeme ne odvajaju jednog od drugog, a Audra ga često posjećuje na filmskim setovima i snimanjima.

Josh i Fergie su prekinuli prije dvije godine, kada su i predali zahtjeve za razvod braka. Prema dokumentaciji, oboje su složili kako niti jedno neće plaćati dječju alimentaciju za 6-godišnjeg sina Axela i da će ravnopravno dijeliti skrbništvo nad njime, prenosi TMZ.

Fergie je nedavno otkrila kako je s Joshom ostala u dobrim odnosima, a prije mjesec dana mu je čestitala rođendan putem društvenih mreža. U vezi su bili od 2004. godine, zaručili su se 2007. godine, a vjenčali se 2009. godine.

Nakon što su prekinuli 2017. godine, Josh je izlazio s 29-godišnjom španjolskom glumicom Eizom Gonzalez, no prekinuli su nakon godinu dana zbog prezauzetih poslovnih rasporeda.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Slavna Britanka jedva obuzdala podivljale grudi, rukama ih pridržavala da ostanu na mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene