Hollywoodski glumac

'Sretan Dan državnosti mojim prijateljima u Hrvatskoj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac Josh Duhamel upravo je pokupio još nekoliko simpatija obožavatelja na Facebooku nakon što je čestitao Hrvatskoj Dan državnosti!

Hrvatska je sve poznatija na mapi Hollywooda, mnogi su već posjetili našu divnu zemlju, a mnogi će tek doći. Pred nama su sada novi izazovi u okviru EU, a jučerašnji Dan Državnosti svi su slavili. Od državnika, političara i javnih osoba koje su slavile na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu, pa sve do hollywoodskih zvijezda. Doslovno.

Pogledaj i ovo Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) duhovit ljepotan Pozirao kao seksi djedica i našalio se na račun svog poslovnog neuspjeha, mnogi smatraju da mu se dogodila nepravda

Poznati glumac i suprug pjevačice Black Eyed Peasa Fergie, Josh Duhamel, je na svojem Facebook profilu postao fotografiju hrvatske zastao i napisao:

'Sretan Dan državnosti svim mojim prijateljima u Hrvatskoj! (Hopefully that says: 'Happy Statehood Day to all my friends in Croatia!' If not, I'm blaming Google Translate.'

>> 'Htio mi je napraviti dijete na prvom spoju'

Josh i Fergie trenutno željno čekaju svoje prvo dijete. Duhamel je najpoznatiji po ulogama Dannya McCoya u NBC-jevoj seriji 'Las Vegas' i pukovnika Williama Lenoxa u filmu 'Transformeri', kao i u njegovim nastavcima Transformeri: Osveta poraženih i Transformeri: Tamna strana Mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene