Uživala u Dubrovniku

Boravila u Hrvatskoj: Jedna od najseksi žena na svijetu neobične životne priče proslavila rođendan

Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Josephine Skriver (Foto: AFP) Josephine Skriver (Foto: AFP) Josephine Skriver (Foto: AFP) Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Josephine Skriver (Foto: AFP) +0 Josephine Skriver (Foto: AFP) Galerija

Viktorijina anđelica Josephine Skriver proslavila je 26. rođendan.

Slavna manekenka i fotomodel Josephine Skriver s obožavateljima je na društvenim mrežama podijelila djelić atmosfere s proslave svog 26. rođendana, koji je bio u nedjelju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S MY FREAKING BIRTHDAY. 🤗🥳 (Can anyone guess the song?) 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Pogledaj i ovo Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Zanosna plavuša Od balerine do informatičarke koja kroči modnim pistama: Tko se krije iza lica seksi anđelice?

Josephine, poznatija kao anđelica Jo, postala je megapopularna modna zvijezda kada je 2011. postala jedna od Viktorijinih anđelica, skupine najljepših i najseksipilnijih žena svijeta. Od tada je nosila više od 300 revija te se pojavila na naslovnicama svih najprestižnijih modnih časopisa na svijetu – Vanity Fair, Elle, Vogue, Harper’s Bazaar i Marie Claire.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not ready to be back in this nyc cold. ❄️So just gonna pretend to still be here! 🥰 #revolvearoundtheworld @revolve

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Anđelica Jo redovito na svom Instagramu dijeli fotografije i snimke koje njezinim obožavateljima dočaravaju kako izgleda život jedne od najtraženijih manekenki na svijetu. Modne revije, partiji, mnoštvo provokativnih selfija i luksuzna putovanja često se pojavljuju na Josephininu instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 years ago today i became an angel! 😇 💕 So grateful to be part of this magical family ✨ thank you @victoriassecret & @ed_razek #angelversary

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Tako je slavna Dankinja prije dvije godine posjetila i našu obalu te ostala očarana ljepotama Hrvatske. Istraživala je lokacije popularne serije "Igre prijestolja", uživala u zalasku sunca na Srđu te otkrivala mnoge skrivene obale Elafita. 

Anđelica je svoje oduševljenje Dubrovnikom svakodnevno dijelila s više od 5 i pol milijuna svojih pratitelja na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chillin'. 💥💥💥

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Svoj boravak u Hrvatskoj provela je u Dubrovačkim vrtovima sunca, jednom od najluksuznijih resorta na Jadranu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thanks for the memories. 🇭🇷👋🏻

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Njezina životna priča doista je neobična jer prije no što je postala anđelica Josephine je odrastala u obitelji s dvoje gay roditelja – majkom lezbijkom i ocem homoseksualcem. Njezina majka oduvijek je željela biti majka te je odlučila potražiti donora sperme, a to je slučajno ispao upravo Josephinin otac, homoseksualac koji je u trenutku njezina rođenja taman trebao uploviti u bračnu luku sa svojim partnerom. 

Zbog toga je Josephine, osim u promoviranju ljepota Lijepe Naše, vrlo aktivna i u promicanju prava LGBTQ zajednice. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds u Rovinju (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +4 Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Celebrity Reynolds u šaljivu tonu hvali Lijepu Našu: "Ako će vas negdje uzastopce udarati u lice, preporučujem Hrvatsku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene