Besplatna reklama

Još stignete vidjeti poznate hollywoodske zvijezde: Filmska ekipa u Hrvatskoj ostaje do kraja mjeseca

Samuel L. Jackson (Foto: Dnevnik.hr) Samuel L. Jackson (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Samuel L. Jackson (Foto: Dnevnik.hr) +0 Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Salma Hayek i Samuel L. Jackson stigli su u Zagreb. Još u petak su plijenili pozornost svih onih koji su ih mogli zateći u šetnji središtem grada. O boravku hollywoodskih zvijezda u Hrvatskoj ne zna se mnogo, a na društvenim mrežama kruže njihove objave u kojima hvale ljepote naše zemlje.

Holivudske zvijezde u subotu su dan provele na snimanju u Pisarovini, općini nedaleko od Zagreba. Unatoč kiši, punom parom se pripremao veliki filmski set za film The Hitmans Wifes Bodyguard.

Pogledaj i ovo showbuzz U centru grada Noćna akcija na krovu javne garaže iza jednog hotela iznenadila Zagrepčane

Osim glamaca u Pisarovini, u centru je Zagrebu pozornost privlačio helikopter kojim su se vozili Samuel L. Jackson i Salma Hayek, a dobro raspoloženi glumci fotografirali su se s hrvatskim pilotima i stjuardesama.

Ovo nije prvi visokobudžetni film koji se snimao u Zagrebu. Naime, na Cvjetnom trgu sniman je poznati film Sofijin izbor, za koji je još davne 1982. godine Meryl Streep osvojila Oscara.

Osim Sameula L. Jacksona i Salme Hayek, Hrvatskom je oduševljen bio i njihov kolega Ryan Reynolds. Te hollywoodske zvijezde posljednjih mjesec dana filmske na društvenim mrežama promoviraju našu zemlju.

Prema podacima Hrvatskog audiovizualnog centra, čak pet posto gostiju iz Europske unije posjećuju mjesta jer se ondje snimala njihova najdraža serija ili najdraži film.

Hrvatska je tako ponovno dobila besplatnu reklamu, tko još nije vidio poznata glumačka lica, još uvijek stigne. Naime, filmska ekipa u Hrvatskoj će se zadržati do kraja mjeseca.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene