Postala je zvijezda

Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jordyn Woods i Red Table Talk (Foto: Instagram) +0 Jordyn Woods i Red Table Talk (Foto: Instagram) Galerija

Obitelj Kardashian izbacila je Jordyn Woods iz svih poslova, no čini se kako se ona snašla.

Ovakav rasplet događaja očekivali su baš svi.

Pogledaj i ovo showbuzz iznenađenja na sve strane Oprostila afere bivšem koje je imao i dok je bila trudna i kupuju kuću, a procurila i slika njenog stvarnog izgleda

Prošlog tjedna svijet šoubiznisa uzdrmao je skandal za koji nitko sa sigurnošću ne može reć je li pravi ili izmišljen u promotivne svrhe.

Radi se o navodnom preljubu Jordyn Woods i košarkaša Tristana Thompsona dok je on još bio službeno u vezi s majkom svoje kćeri True, Khloe Kardashian. Da stvar bude gora, Jordyn je najbolja prijateljica Kylie Jenner, Khloeine polusestre, a navodno se par tajno viđao mjesec dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Cijeli medijski klan Kardashian okrenuo je leđa 21-godišnjoj plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim reality sestrama. Jordyn je čak i živjela s Kylie koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas.

Ipak, sada je odselila mami, a više neće raditi ni beauty kolekcije sa svojom prijateljicom koja još razmišlja može li joj ikad oprostiti takvu izdaju. Također, Jordyn više neće biti niti model za Good American liniju odjeće čija je vlasnica upravo Khloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Internet se već danima ruga na njezin račun, no čini se kako će Jordyn itekako profitirati od afere, bila ona izmišljena ili stvarna. Kako prenosi britanski The Sun, Jordyn su ponuđeni vlastiti reality show te kozmetička linija, ali i brojna modna snimanja te revije.

Također, brojne se televizijske kuće već danima otimaju za njezin intervju kako bi iznijela svoju stranu priče, dok je ona još svježa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Jordyn će se tako ovog petka pojaviti u showu "Red Table Talk" glumice Jade Pinkett Smith, poznate i kao supruge Willa Smitha, u kojem će napokon prekinuti medijsku šutnju.

Tako je Instagram preplavio video na kojem Jordyn u crnom od glave do pete hoda prema crvenom stolu, a gostovanje je navodno dogovorila njezina majka Elizabeth Woods koja je bliska sa Smithovima. Jedva čekamo čuti što ima za reći!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Cindy Kimberly (Foto: Instagram) +7 Cindy Kimberly (Foto: Instagram) Celebrity Bila je nepoznata studentica, postala traženi model, a sada je i djevojka višestrukog svjetskog prvaka

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Kad se Jolina supruga Ana pojavi negdje u minici, sve zastane na tren

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +4 Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Priča se ipak zahuktava: Irina Shayk prestala je pratiti Lady Gagu na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene