Najslavnija preljubnica na svijetu Jordyn Woods prošetala je u kratkoj haljinici i otkrila sve svoje čari.

Galerija


Bujna američka ljepotica Jordyn Woods karijeru je stvorila na bliskom prijateljstvu s Kylie Jener i obitelji Kardashian. Kardashianke su joj plaćale estetske operacije, kupovale skupocjene krpice i obasipale pažnjom, a ona im je vratila na najgori mogući način - spetljala se s Tristanom Thompsonom. U trenutku kada je Jordyn poklekla strastima i predala se Tristanu on je još službeno bio u vezi s Khloe Kardshian, majkom njegove kćerkice True. 

Vezani članci Raquel Mauri Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan Maja Šuput Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji"

Kada je svijet saznao za aferu Jordyn se našla na udaru medija i kritika zbog izdaje svoje prijateljice, a tabloidi su je etiketirali kao najslavniju preljubnicu na svijetu. Mjesecima kasnije, ispostavilo se kako je Jordyn zapravo profitirala od cijele situacije, jer joj je silna medijska pozornost donijela i pozamašne iznose na bankovnom računu, a njezina je linija kozmetike postala pravi hit. 

Ova je plus-size manekenka tako nastavla paliti i žariti bez obzira na to što je izgubila potporu Kardashianki. Na premijeri filma "Gemini Man" s Willom Smithom u glavnoj ulozi, Jordyn se pojavila u kratkoj haljinici koja je otkrila sve njezine čari. Bujne grudi i raskošni bokovi ove dame nisu nikoga ostavili ravnodušnim, a mnogi su primijetili i kako joj je materijal haljine koji se zlatno presijavao savršeno naglasio tamnu put. 

No, iako je izgledala senzacionalno, Jordyn je haljinica zadavala i probleme. Naime, bila je toliko kratka da ju je ljepotica neprestano morala potezati prema dolje ne bi li sakrila svoja najintimnija mjesta tijela. 

Severina u ultrakratkoj kožnoj minici istaknula noge, a sve je začinila mrežastim čarapama