Bujna venera

Najslavnija preljubnica na svijetu otkrila pogled na obline kojima je otela dečka bliskoj prijateljici

Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) +0 Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Galerija

Najslavnija preljubnica na svijetu Jordyn Woods prošetala je u kratkoj haljinici i otkrila sve svoje čari.

Bujna američka ljepotica Jordyn Woods karijeru je stvorila na bliskom prijateljstvu s Kylie Jener i obitelji Kardashian. Kardashianke su joj plaćale estetske operacije, kupovale skupocjene krpice i obasipale pažnjom, a ona im je vratila na najgori mogući način - spetljala se s Tristanom Thompsonom. U trenutku kada je Jordyn poklekla strastima i predala se Tristanu on je još službeno bio u vezi s Khloe Kardshian, majkom njegove kćerkice True. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kakve noge Bolje joj je samoj? Otkad nema dečka još je veći 'komad'!

Kada je svijet saznao za aferu Jordyn se našla na udaru medija i kritika zbog izdaje svoje prijateljice, a tabloidi su je etiketirali kao najslavniju preljubnicu na svijetu. Mjesecima kasnije, ispostavilo se kako je Jordyn zapravo profitirala od cijele situacije, jer joj je silna medijska pozornost donijela i pozamašne iznose na bankovnom računu, a njezina je linija kozmetike postala pravi hit. 

Ova je plus-size manekenka tako nastavla paliti i žariti bez obzira na to što je izgubila potporu Kardashianki. Na premijeri filma "Gemini Man" s Willom Smithom u glavnoj ulozi, Jordyn se pojavila u kratkoj haljinici koja je otkrila sve njezine čari. Bujne grudi i raskošni bokovi ove dame nisu nikoga ostavili ravnodušnim, a mnogi su primijetili i kako joj je materijal haljine koji se zlatno presijavao savršeno naglasio tamnu put. 

No, iako je izgledala senzacionalno, Jordyn je haljinica zadavala i probleme. Naime, bila je toliko kratka da ju je ljepotica neprestano morala potezati prema dolje ne bi li sakrila svoja najintimnija mjesta tijela. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

every once in a while 🥰 happy sunday

Objavu dijeli HEIR JORDYN (@jordynwoods)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +6 Severina Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina u ultrakratkoj kožnoj minici istaknula noge, a sve je začinila mrežastim čarapama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene