Jordyn Woods otkrila je svoju stranu priče o navodnoj ljubavnoj aferi s Tristanom Thompsonom.

Galerija


Kao što je bilo i najavljeno plus-size manekenka Jordyn Woods iznijela je svoju stranu priče o ljubavnoj aferi s bivšim suprugom Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom i priznala kako ju košarkaš poljubio na tulumu na kojem su bili zajedno.

Vezani članci Khloe Kardashian i Tristan Thompson Oprostila afere bivšem koje je imao i dok je bila trudna i kupuju kuću, a procurila i slika njenog stvarnog izgleda Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Tko je sad ona? Najpoznatiji svjetski preljubnik usred afere viđen s misterioznom brinetom na večeri

21-godišnja Jordyn gostovala je u emisiji "Red Table Talk" Jade Pinket Smith kako bi javnost saznala što se uistinu dogodilo između nje i Tristana.

"Poljubio me. Bez strasti i ičega, poljubio me na odlasku. Nije bilo jezika ni dugog ljubljenja", izjavila je Jordyn.

Uz to čvrsto ostaje pri tvrdnji kako ona nije kriva za prekid veze između Khloe i Tristana.

"Nisam razaračica domova. Nikad ne bih povrijedila nečiji dom, posebno ne od nekoga koga volim i tko ima prekrasnu kćer. Nikada ne bih pokušala nekome oteti muškarca, ne trebam takvu situaciju u životu. Jednostavno sam povrijedila puno ljdi jer nisam rekla istinu", izjavila je Jordyn.

Jada je 21-godišnju manekenku pitala vjeruje li da je ona razlog konačnog kraja Khloe i Tristana.

"Ne, ja nisam razlog što oni više nisu zajedno, možda je ova situacija pogoršala stvari među njima i razumijem to, ali znam da nisam razlog prekida", bila je odlučna Jordyn koja je dodala i kako nikad nije spavala s Tristanom.

Unatoč njenim tvrdnjama, Khloe je Jordyn nazvala lažljivicom i tvrdi kako je upravo ona kriva za raspad njene obitelji.

"Zašto lažeš Jordyn? Ako pokušavaš spasiti samu sebe javnim nastupima, umjesto da si me prije svega nazvala i rekla da ti je žao, budi barem iskrena u svojoj priči. Usput, ti si razlog što se moja obitelj raspala", poručila je Khloe Jordyn na profilu na Twitteru.

Jordyn više ne vjeruje ni Khloeina mlađa sestra Kylie Jenner, a njih su dvije sve do ove afere bile najbolje prijateljice i poslovne suradnice.

Cijeli medijski klan Kardashian okrenuo je leđa 21-godišnjoj plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim reality sestrama. Jordyn je čak i živjela s Kylie koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas.

Vatrena izvedba za slučajne prolaznike: Pjevačica na balkonu zaplesala u kupaćem kostimu!

Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti

Bogata nasljednica prvi put u javnosti poslije glasina o prekidu s najseksi kriminalcem na svijetu, što je prava istina?