ne mari ni za što!

Fatalni preljub i skandal koji je uslijedio doveli su je u centar pažnje, a ona koristi svaki trenutak da pokaže bujne obline

Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) +0 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Galerija

Jordyn Woods najpoznatija je kao bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner koja je s klanom Kardashian zaratila zbog preljuba, a često mami pažnju bujnom pojavom na društvenim mrežama.

Manekenka Jordyn Woods pokazala je svoje bujne obline milijunima pratitelja na Instagramu na fotkama koje je objavila ovih dana s plaže. "Što mislimo, to i postanemo", napisala je u opisu fotografija ispod kojih je dobila redom samo komplimente na račun svog izgleda.

Pogledaj i ovo showbuzz iskazao se u karanteni Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

Bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner čini se uživa u životu i svaki slobodni trenutak provodi na plaži, a ponosna je na sebe još otkako je prije tri godine izgubila nekoliko kilograma i utegnula se u teretani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Jordyn je najpoznatija po svađi s klanom Kardashian. Nakon afere s košarkašem Tristanom Thompsonom krenuo je rat između Woods i poznate obitelji. Cijeli medijski klan Kardashian okrenuo je leđa plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim reality sestrama. Jordyn je čak i živjela s Kylie koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas.

Bez obzira na sve navedeno, Woods je imala sreće u svemu jer ju je spomenuti skandal doveo u centar medijske pažnje, zbog čega joj je i krenula manekenska karijera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene