niže fanove

Neobične obline: Operacije kojima je željela učiniti da izgleda kao slavna sestra pošle su po krivu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jordyn Woods u centar medijske pažnje došla je zbog svađe s klanom Kardashian zbog Tristana Thompsona, no upravo to je pomoglo njezinoj karijeri.

Manekenka Jordyn Woods pozirala je u uskoj bijeloj majici i širokim hlačama te je pokazala sve čari svojih neobičnih oblina.

Pogledaj i ovo showbuzz iznenađenja na sve strane Oprostila afere bivšem koje je imao i dok je bila trudna i kupuju kuću, a procurila i slika njenog stvarnog izgleda

Brojni obožavatelji zasuli su je komplimentima, među njima se našao i poneki zanimljiv komentar.

"Izgledaš puno bolje od Kylie", komentirao joj je jedan obožavatelj.

Jordyn je inače nekadašnja najbolja prijateljica Kylie Jenner, no nakon afere s košarkašem Tristanom Thompsonom, krenuo je rat između Woods i klana Kardashian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just because 🤍✨

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Thompson je bivši dečko Khloe Kardashian s kojim je slavna reality sestra često prekidala i mirila se, a koji se ponovno našao u centru novog skandala zbog navoda da čeka dijete s trećom djevojkom, Kimberly Alexander.

Cijeli medijski klan Kardashian okrenuo je leđa 21-godišnjoj plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim reality sestrama. Jordyn je čak i živjela s Kylie koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas, a prema zadnjoj fotografiji, neke od njih kao da su krenule krivo. 

Bez obzira na sve navedeno, Woods je imala sreće u svemu jer ju je spomenuti skandal doveo u centar medijske pažnje, zbog čega joj je i krenula manekenska karijera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene