Uživa ona!

Kritizirali su je jer je ljubila drugog samo nekoliko dana nakon razvoda, a sada im pokazuje da su bili u krivu!

Jordana Brewster Jordana Brewster Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jordana Brewster - 3 Jordana Brewster - 2 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster (Foto: AFP) Jordana Brewster - 4 Jordana Brewster - 2 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster - 3 Jordana Brewster - 5 Jordana Brewster - 1 +7 Jordana Brewster - 3 Galerija

Jordana Brewster zapela je za oko paparazzima na jednoj kalifornijskoj plaži gdje je uživala s novim suprugom Masonom Morfitom.

Američka glumica i zvijezda filmskog serijala "Brzi i žestoki" Jordana Brewster pokazala je svoje raskošne obline i utrenirano tijelo dok se brčkala na kalifornijskoj plaži gdje su je uočili i paparazzi.

Pogledaj i ovo showbuzz Težak zadatak FOTO Dirljivi obiteljski trenuci nakon neprežaljene nesreće

42-godišnja Jordana uživala je u oceanu i pokazala zavidnu liniju, a minijaturni gornji dio bikinija jedva joj je prekrio grudi. Na plaži joj se pridružio i novi suprug, izvršni direktor investicijske tvrtke Masonom Morfitom, kao i njihov pas Endi kojeg je udomila prije nekoliko godina.

Par se vjenčao početkom ovog mjeseca na svečanosti u Santa Monici a koju su uveličali i luksuzni automobili korištenih tijekom snimanja filmova "Brzi i žestoki", a među uzvanicima je bila i Meadow Walker, kćer Jordaninog pokojnog kolege, nikad prežaljenog Paula Walkera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jordanabrewster (@jordanabrewster)

Jordana je ponosna majka dvojice sinova, 9-godišnjeg Juliana i 6-godišnjeg Rowana koje dijeli s bivšim suprugom Andrewom Formom. Njezina romansa s Masonom izašla je u javnost sredinom srpnja 2020. godine, samo nekoliko tjedana nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Andrewa nakon 13 godina braka zbog čega se našla i na meti kritika, ali čini se da je ipak prava ljubav bila u pitanju. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić - 3 Nina i Sunčica Badrić - 1 +26 Nina Badrić - 6 Celebrity Nina Badrić osvanula kao plavuša pa podijelila mišljenja obožavatelja: "Lijepa si ti uvijek meni, ali...

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Buga Šimić - 1 Marija Buga Šimić - 3 Marija Buga Šimić - 2 Buga Marija Šimić +14 Buga Marija Šimić - 10 Celebrity Lijepa kći domaćeg glumačkog para zasjenila sve u haljini kao iz Hollywooda, u prvi plan izbacila i dekolte!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene