Zanimljiva priča

Zvijezda hit-filma rekao "da" partneru u kojeg se zaljubio na prvi pogled, tvrdi da je znao da će se vjenčati čim ga je vidio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jonathan Bennet se zaručio s Jaymesom Vaughanom za kojeg je znao da je čovjek njegova život čim ga je vidio.

Glumac Jonathan Bennet koji se proslavio ulogom Aarona Samuelsa u filmu "Mean Girls" iz 2004. godine potvrdio je svoje zaruke s voljenim partnerom i televizijskim voditeljem Jaymesom Vaughanom.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar i William Perge - 3 Konačno! Natali Dizdar otkrila je predivne vijesti sa svojim partnerom: ''I ovo se dogodilo!''

"Rekao sam da!", napisao je Jonathan uz nekoliko fotografija trenutka u kojem ga je Jaymes zaprosio, a priznao je i da je plakao kao maleno dijete kada je kleknuo ispred njega i postavio mu važno pitanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Bennett (@jonathandbennett)

Jaymes se odlučio potruditi da im taj trenutak ostane zauvijek u sjećanju pa je dao izraditi i posebno prstenje, a izveo je i serenadu koju je sam napisao za tu priliku.

"Kada sam shvatio da će me Jaymes zaprositi bio sam jako uzbuđen. Počeo sam histerično vrištati jer jednostavno nisam znao kako da se izrazim", priznao je Jonathan.

Dodao je i kako jedva čeka vjenčanje te da je od prvog trenutka kada je vidio Jaymesa znao da trebaju biti zajedno.

"Ovo što mi imamo zaista je posebno. To je stvar o kojoj ljudi snimaju filmove ili pišu pjesme. Mislim da obojica znamo od istog trenutka da smo stvoreni jedno za drugo. Osjećam da ne postoji ništa na svijetu što mi ne bismo mogli zajedno učiniti", izjavio je Jonathan u intervjuu za magazin People.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene