Jonah Hill snimljen je na jednoj od plaža u Malibuu dok je surfao na dasci.

Galerija


Holivudski glumac i redatelj Jonah Hill odlučio je iskoristiti otvorenje američkih plaža, nakon popuštanja mjera zbog koronavirusa, pa se s prijateljima otputio na surfanje koje mu je čini se jedan od novijih hobija.

Vezani članci Najatraktivniji padovi surfera - 3 Boli i dok gledate: Ovo je 5 najstrašnijih padova u "Ralje", koji vam je najbolji? Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Pričali su da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali ona ne skida ruke sa svog deset godina mlađeg partnera

36-godišnji Jonah djelovao je poprilično uzbuđeno dok je pokušavao svladati valove na dasci, maksimalno koncentriran na održavanje ravnoteže. Jonah se pobrinuo da mu u toj situaciji ne bude prehladno, i za razliku od drugih kolega glumcaca koji na surfanju ponosno pokazuju svoje mišiće, on je svoje tijelo sakrio iza tamnog surferskog odijela.

Jonah je ovih dana javno progovorio o prijateljstvu i odnosima s članovima obitelji, koji su se našli pred novim izazovima u vrijeme pandemije koronavirusa.

"Bez obzira u kojoj se situaciji nalazili, sve nam je novo. Ovo je nova situacija koja sa sobom donosi nova razmišljanja i emocije. Trebat će vam podrška vaših najmilijih, a i njima će trebati vaša podrška. Dakle, možete ih nazvati ili jednostavno samo misliti na njih", izjavio je Jonah koja se proslavio i kao jedna od zvijezda filma "Vuk s Wall Streeta" u kojem je glumio s Leonardom DiCaprijem.

Atraktivna pjevačica otkrila kako ju je osvojio naš nogometaš, potvrdila da su zaljubljeni