Malo se pomučio

Ništa ga nije obeshrabrilo da pokuša svladati valove na dasci, ali njegova faca ipak govori sve

Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +0 Jonah Hill (Foto: AFP) Galerija

Jonah Hill snimljen je na jednoj od plaža u Malibuu dok je surfao na dasci.

Holivudski glumac i redatelj Jonah Hill odlučio je iskoristiti otvorenje američkih plaža, nakon popuštanja mjera zbog koronavirusa, pa se s prijateljima otputio na surfanje koje mu je čini se jedan od novijih hobija.

Pogledaj i ovo Jonah Hill Lijepe vijesti U posljednje vrijeme fanovi ga jedva prepoznaju, a čini se da je drastičnoj promjeni izgleda ovo razlog!

36-godišnji Jonah djelovao je poprilično uzbuđeno dok je pokušavao svladati valove na dasci, maksimalno koncentriran na održavanje ravnoteže. Jonah se pobrinuo da mu u toj situaciji ne bude prehladno, i za razliku od drugih kolega glumcaca koji na surfanju ponosno pokazuju svoje mišiće, on je svoje tijelo sakrio iza tamnog surferskog odijela.

Jonah je ovih dana javno progovorio o prijateljstvu i odnosima s članovima obitelji, koji su se našli pred novim izazovima u vrijeme pandemije koronavirusa.

"Bez obzira u kojoj se situaciji nalazili, sve nam je novo. Ovo je nova situacija koja sa sobom donosi nova razmišljanja i emocije. Trebat će vam podrška vaših najmilijih, a i njima će trebati vaša podrška. Dakle, možete ih nazvati ili jednostavno samo misliti na njih", izjavio je Jonah koja se proslavio i kao jedna od zvijezda filma "Vuk s Wall Streeta" u kojem je glumio s Leonardom DiCaprijem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene