Vrijeme za promjenu

Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

Jonah Hill Jonah Hill Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +0 Jonah Hill Galerija

Jonah Hill i Sarah Brady razmijenivali su nježnosti na plaži u Malibuu ne obazirući se na znatiželjene poglede ostalih kupača, kao ni na paparazze.

Holivudski glumac i komičar Jonah Hill prošlog je tjedna otkrio da se povlači sa scene kako bi zaštitio svoje mentalno zdravlje i to nakon 20-godišnje borbe s napadima tjeskobe, za koje kaže da su bivali sve gori njegovim javnim istupima.

Pogledaj i ovo Jonah Hill Lijepe vijesti U posljednje vrijeme fanovi ga jedva prepoznaju, a čini se da je drastičnoj promjeni izgleda ovo razlog!

38-godišnji Jonah zato je odlučio vrijeme iskoristiti za maksimalno opuštanje i to u najboljem društvu, njegove djevojke Sarah Brady s kojom je snimljen na plaži u Malibuu. Glumac je ljubio Sarah u oceanu, a na paparazze koji su ga primijetili nije se previše obazirao.

Pritom je pokazao brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo, dok je Sarah plijenila pažnju vitkom linijom u zelenom bikiniju.

Glumac se s djevojkom prvi put u javnosti pojavio na premijeri filma "Don't Look Up", koji je bio u utrci za Oscara, nominiran u nekoliko kategorija, uključujući i onu najvažniju - za najbolji film.
Inače, Hill je od početka karijere privlačio pozornost svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga gubio i dobivao kilograme, a sve je to uzelo previše maha i utjecalo na njegovo psihičko zdravlje za koje se sada odlučio pobrinuti.

Jonah je ovih dana podijelio i vijest da će premijerno prikazati dokumentarac o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz" koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom, a u kojem će progovoriti o vlastitim problemima s tjeskobom.

Otkrio je da će film imati premijeru na prestižnom filmskom festivalu ove jeseni, ali je napomenuo da on neće biti tamom niti na bilo kojoj promociji nadolazećih filmova jer će uzeti slobodno vrijeme kako bi zaštitio samog sebe.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma, shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah za Deadline.

Napomenuo je da je jako zahvalan što će film imati svjetsku premijeru na prestižnom filmskom festivalu ove jeseni.

"Međutim, nećete me vidjeti vani kako promoviram ovaj film, ili bilo koji od svojih nadolazećih filmova, dok poduzimam ovaj važan korak kako bih se zaštitio. Kada bih se još više razbolio promovirajući ga, ne bih bio vjeran sebi ni filmu."

Osim vlastitog dokumentarca koji je režirao i u kojem glumi, snimio je komediju "You People" koja bi trebala biti premijerno prikazana kasnije ove godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene