SVE ISPLANIRANO

PRVI BOŽIĆ BEZ SUPRUGA ''Drži se najbolje što može''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac otkrio je kako se njegova kći nosi s cjelokupnom situacijom oko razvoda.

Glumac Jon Voight progovorio je o emocionalnom stanju svoje slavne kćeri Angelini Jolie. Pred okupljenim novinarima na crvenom tepihu dodjele nagrada ''Critics' Choice'', Voight je priznao kako se Angelina drži dobro nakon razlaza od Brada Pitta. Jon je priznao kako zapravo jedva čeka blagdane jer će Božić proslaviti s Angelinom i njezinih šestero djece. ''Ona je dobro, drži se najbolje što može nakon razvoda od Brada Pitta. Jedva čekam da se družim s unucima za Božić i da je vidim '', priznao je Voight.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie (Foto: Instagram) Posve novo ruho Transformacija slavne glumice ostavlja bez daha: Zanosnu Angelinu ovakvu još nismo vidjeli

Glumac je također otkrio kako svojim unucima, ali i ostalim članovima obitelji već priprema darove za Božić. ''S djecom u New Yorku svakog Božića odem pogledati predstavu, stoga ću im kupiti karte za neku koja im se sviđa'', kazao je Voight te dodao da mu je teže isplanirati putovanja tijekom blagdana jer ima mnogobrojnu obitelj koju mora posjetiti u ovo blagdansko vrijeme. Koliko obožava svoje unuke izjavio je nedavno prilikom jednog intervjua. ''Volim se igrati sa svojim unucima. Nisam jedan od onih djedova koji samo sjede negdje sa strane. Za mene je najljepši zvuk kad čujem smijeh djece koja se igraju vani', priznao je Jon.

Podsjetimo, Angelina i Brad uspjeli su postići dogovor o skrbništvu nad njhovo šestero djece. Djeca će ostati s Angelinom,  a s ocem će i dalje moći posjećivati terapeuta. Ova odluka donesena je u interesu djece, potvrdio je nedavno Angelinin odvjetnik.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene