Velika želja

Branka pred oltarom s Jon Bon Jovijem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da se neke želje i ostvare najbolje zna Branka Delić koja je od malena voljela rockera Jona Bon Jovija. Iako se nije udala za njega, ipak se našla s njim pred oltarom!

Sve se može kad se hoće! Branka Delić velika je obožavateljica rockera Jon Bon Jovija, te je oduvijek sanjala kako će se udati za njega. U međuvremenu se zaljubila u Gonzala Claderiju za kojeg se sada i udala, no iako to nije bio Jon kako je zamišljala, on ju je osobno odveo do oltara!

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

>> Jon Bon Jovi: 'Tu noć sam proživio najgore trenutke svog života'

34-godišnja Branka čak je otvorila i Facebook profil na kojem je skupljala 'lajkove' i nadala se da će je Jon dopratiti do oltara - i uspjelo joj je!

Tako su se Branka Delić i Gonzalo vjenčati u istoj kapelici u Las Vegasu u kojoj je prije 20 godina Jon Bon Jovi oženio suprugu Dorotheu. Dok se u kapelici Graceland pripremala izreći sudbonosno 'da', Jon Bon Jovi je poveo presretnu Branku pred oltar.

Par je izmijenio bračne zavjete uz blagoslov Elvisa Presleya, koji je za razliku od Jon Bon Jovija bio imitator.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene