Da se neke želje i ostvare najbolje zna Branka Delić koja je od malena voljela rockera Jona Bon Jovija. Iako se nije udala za njega, ipak se našla s njim pred oltarom!


Sve se može kad se hoće! Branka Delić velika je obožavateljica rockera Jon Bon Jovija, te je oduvijek sanjala kako će se udati za njega. U međuvremenu se zaljubila u Gonzala Claderiju za kojeg se sada i udala, no iako to nije bio Jon kako je zamišljala, on ju je osobno odveo do oltara!

Vezani članci Boris Johnson Iščekuje i šesto dijete: Boris Johnson potajno se oženio svojom 23 godine mlađom zaručnicom Marko Pjaca i Marija Pavičić Bivši dinamovac oženio dugogodišnju djevojku, procurile su i prve snimke s vjenčanja, bilo je i bakljade!

>> Jon Bon Jovi: 'Tu noć sam proživio najgore trenutke svog života'

34-godišnja Branka čak je otvorila i Facebook profil na kojem je skupljala 'lajkove' i nadala se da će je Jon dopratiti do oltara - i uspjelo joj je!

Tako su se Branka Delić i Gonzalo vjenčati u istoj kapelici u Las Vegasu u kojoj je prije 20 godina Jon Bon Jovi oženio suprugu Dorotheu. Dok se u kapelici Graceland pripremala izreći sudbonosno 'da', Jon Bon Jovi je poveo presretnu Branku pred oltar.

Par je izmijenio bračne zavjete uz blagoslov Elvisa Presleya, koji je za razliku od Jon Bon Jovija bio imitator.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook