Jon Bon Jovi u srijedu je s obitelji posjetio jedan od najpoznatijih restorana na Hvaru.

Galerija


Jon Bon Jovi u Hrvatsku je stigao prije dva dana, kada je sa suprugom Dorotheom i sinovima viđen na Cavtatu.

Vezani članci Vatrogasci (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Na nepristupačnom terenu: Požar u Sućurju na Hvaru gase i dva kanadera Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Supruga preminulog Talijana otkrila stravične detalje s broda smrti: "Čim smo se ukrcali požalili smo se da smrdi po plinu"

Glazbenik je sada stigao i na Hvar, gdje je u srijedu navečer posjetio restoran Gariful. Njegovim posjetom pohvalili su se na Facebook stranici, gdje su mu uputili nekoliko riječi i objavili nekoliko fotografija.

''Bila nam je iznimna čast upoznati jednog od najvećih glazbenika naše generacije, legendarnog Jona Bon Jovija. Vrlo smo počašćeni njegovim posjetom i nadamo se da su on i njegova obitelj proveli iznimnu večer u našem restoranu jer je nama bilo divno. Hvala što ste unijeli radost, i nama i našim ostali gostima. Nadamo se da se vidimo opet'', poručili su mu, a kako doznajemo, pjevač je na sve ostavio i više nego pozitivan dojam. 

Da je boravio u Garifulu, na Instagramu se pohvalio i sin poznatog glazbenika, što je još više oduševilo osoblje restorana. 

Njih dvojica u Turskoj su toliko popularni da im bračne ponude pristižu svaki dan!

Jedan od najatraktivnijih parova na svijetu prepustio se vrućim strastima pokraj bazena