Uvijek besprijekorna

Kad se Jolina supruga Ana pojavi negdje u minici, sve zastane na tren

Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Bojan Zibar 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Ana Čagalj se na službenim događanjima gotovo uvijek pojavljuje u minicama, a vitke noge dodatno naglasi štiklama.

Klapa Rišpet i gosti sinoć su održali koncert u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj pokazala raskoš Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

A jedna od poznatih uzvanica bila je i atraktivna Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joška Čagalja koja je ostala vjerna odjevnom komadu koji joj tako dobro stoji.

Naime, Ana se na službenim događanjima gotovo uvijek pojavljuje u minicama, a vitke noge dodatno naglasi štiklama.

Za sinoćnji koncert, plavokosa Splićanka odabrala je srebrnu, svjetlucavu haljinu i bijele štikle, dok su frizura i make-up bili besprijekorni kao uvijek.

Par je u sretnom braku od 2006. godine, zajedno imaju tri kćeri, a kako nam je popularni pjevač sam otkrio u jednom intervjuu iz 2018. godine, nije nimalo ljubomoran na druge muškarce koji gledaju njegovu atraktivnu suprugu.

"Svjestan sam njezinog izgleda te jako ponosan na nju. Ne bih živio jednu minutu u zajednici u kojoj ima ljubomore", kratko nam je komentirao, a raspričao se i o tome kako njegova supruga reagira na njegove brojne obožavateljice. "Ona zna da sam ja dosta aktivan i partijanerski tip, ali i da su mi ona i djeca na prvom mjestu. Da sjednem na motor pa odem na neki party, da me nema vikendima. No to je moj ventil."

Pohvalio nam se i kako Ana savršeno održava kućanstvo te se jednako tako brine o njihovim kćerima, a uz sve to, baš uvijek stigne izgledati besprijekorno. Svaka čast! 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +4 Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Priča se ipak zahuktava: Irina Shayk prestala je pratiti Lady Gagu na društvenim mrežama

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) +8 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahna djevojka omiljenog glumca plijenila pažnju dok je u grudnjaku šetala kroz grad

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +4 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Zagrebački student napisao završni esej o Jeleni Karleuši, no ne na temu na koju ste prvo pomislili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene