Jole na praznicima

'Supruga je dobra srednja klasa, a ja sam kao profesionalac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je pravi Dalmatinac, Jole obožava skijanje. U društvu supruge i svojih djevojčica, uputio se u Austriju.

Najbolje je kad se uživa uz svoje najmilije. Dobro to zna Jole, koji obožava skijanje pa se na Kronplatz uputio u društvu svojih djevojčica i supruge Ane. 'Odlično se provodim, baš guštam. Cijela prošla godina je bila naporna, imali smo puno koncerata. I ovo je pravi odmor. Zajedno s mojom Anom i djecom. Punim baterije za 2016. u kojoj pripremamo jako lijepih, novih pjesama', rekao nam je Jole.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj - 2 "Lete mi četrdesete" Ana Čagalj proslavila rođendan u haljini dekolteom za koji treba hrabrosti, njezin Jole uputio joj je dirljivu čestitku!

Oni vas uveseljavaju cijele godine, a sada vam žele SRETAN BOŽIĆ

Zadovoljan je svojim skijaškim umijećem te je jako ponosan na svoju kćer Ivu, koja je osvojila broncu u školi skijanja. 'Meni skijanje ide odlično. Mogao bih izazvati na dvoboj nekog profesionalnog skijaša. Djeca skijaju odlično. Supruga Ana za sebe kaže da je u skijanju dobra srednja klasa', dodao je glazbenik.

Danas ima tri kćeri, a nekad je bio nestašan: 'Dok sam bio slobodan, galebario sam'

Poznata splitska obitelj uživa podjednako i u ljetnim i u zimskim radostima. Dok Ana preferira more, njihova djeca bi na snijegu bila bar deset mjeseci godišnje. Ipak, najvažnije je da se dobro tulumari. 'Kad smo na skijanju, staza bez tuluma ne ide. Svaki put imamo odličnu ekipu i baš se zabavljamo', zaključio je Jole.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene